Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Com2000


X3M-miso

Recommended Posts

Ahojte vymenil som na svojej 406 2.2hdi com2000 dovod bol utrhnunty airbagovy kabel ktory je natoceny a bol nefunkcny prepinac pre palubny pc. 

Ale po vymene mi blbnu svetla po zhasnuti motora ostavaju svietit v parkovackach a na budikoch preblikava to zelene svetielko.(neviem to lepsie nazvat) zda sa mi ze ked ich zapnem rucne tak chvilu svietia a potom casom zhasnu a zacne to blikat. prikladam video je pozicane

Treba nahrat do BSI novy com? Alebo co by som mal spravit?

 

Viem ze niekde som aj zapinal cez diag. aby sa automaticky zapinali svetla ale uz si nepamatam kde som to nasiel v diag.

Niake napady?

Dakujem

Upraveno uživatelem X3M-miso
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Chybná páčka prepínania osvetlenia, koniec je veľmi rozheganý od prepínania, kontakty nie sú správne, a preto to hlási chybu. :)
COM sa inak nekóduje.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • O 3 měsíce později...

Páčku si kupoval kde? Vrakac či ebay? Pretože mne po zapnutí stretavacich nešli a blikala kontrolka svetiel, išli len jednotky a hmlovky. Po vybratí páčky a vrátení tej istej naspäť nejde už vôbec svetlá zapínať a po zapnutí kľúča hneď bliká kontrolka svetiel. Bude stačiť vymena páčky alebo mám kúpiť celý com 2000 nový? 

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Kupoval som z aliexpressu dajú sa kúpiť aj na bazoši, sú 2 druhy páčky sú s klasickým káblom alebo len takým pásikovým káblom. Vymieňal som v jednom aute aj druhom. Pri prvej verzii treba dať pozor tam sú plieškove kontakty pod nasadení mi stále svietili diaľkové, stačilo prihnúť a funguje ako má. U druhej verzii treba zas dať pozor ako je vsunutý ten páskový vodič lebo keď otočíš naopak tak nebude fungovať. Veľký pozor treba dať pri rozoberaní v strede u staršieho modelu je pružinka ktorú stačí vytiahnuť a dalo sa to potom jednoducho rozobrať. Pri novšom to bolo komplikovanejšie. Hlavne neutrhnúť airbagovy krúžok nedá sa zohnať a aby sa nepootočil.  Áno podarilo sa mi ho urthnúť zaletoval som ho ale po čase sa to utrhlo a musel som celý mux vymeniť.

páskový vodič

 

klasický káblik 

 

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Ja mám práve ten s klasickým káblom a plieskom a kúpil som ho z Francúzska, ale tiež to bude nejaká Čína keďže stál 15 euro, tak snáď to pôjde. Škoda že keď som kupoval prvý som si to nerozobral a nepozrel sa akú páčku mám, lebo som najprv kúpil s tým plochým káblom, ale našťastie na Slovensku tak som ju vrátil a dali peniaze späť. 

Aspoň si ma upokojil, že by to už malo ísť. 

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Tiež som najskôr kúpil s pásikovým káblom a potom som zistil že mám na starom aute s káblikom. Medzi tým som kúpil druhé auto a rok mi trvalo kým sa do toho pustil. Len potom opatrne aby si nič nerozlámal 😀 je to taký boj pri rozoberaní. Hej za 15euro bude tiež čína ale dá sa to používať síce sa na to moc nedá pozerať ale funkčné to je. A hádam si objednal správny typ lebo ak máš nastavené cez diag. automatické zapíanie svetiel tak mal by si mať s tým nápisom AUTO. Tuším sú až 3typy.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

    • Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
×
×
  • Vytvořit...