Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Kompresor Xiaomi Mi Portable Air Pump


Péťa

Recommended Posts

Vlastní netrpělivostí se mi sešly dva kompresory (jeden dlouho nešel, tak jsem objednal druhý). Je bateriový a je skvělý, jsem z něj nadšen. Jeden úplně nový prodám za 950,- Kč plus poštovné (65,- Zásilkovna). Pochopitelně kupovaný na Aliexpress, takže bez záruky.

Snadné použití: buď nastavíte požadovaný tlak v pneumatice a zapnete, nebo použijete některý z předvolených profilů. Jak jednoduché a funkční. Ověřoval jsem kalibrovaným manomentrem tlak, který si kompresor měří a sedí přesně.

Nějaký popis zde https://www.alza.cz/auto/xiaomi-mi-portable-air-pump-cerny-d5706416.htm

a zde na oficiálních stránkách: https://www.xiaomi-czech.cz/produkty/xiaomi-mi-portable-electric-air-compressor/specifikace/

 

kompresor.jpg

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Úplně v pohodě:

Citovat

[1] Během komprese je kapacita baterie dostačující k nafouknutí zhruba osmi pneumatik pro silniční kola 700 x 25c z 0 PSI na 120 PSI.

[2] Během komprese je kapacita baterie dostačující k nafouknutí zhruba pěti pneumatik pro osobní automobily 215/601117 z 2.0 baru na 2.5 baru.

[3] Během komprese je kapacita baterie dostačující k nafouknutí zhruba šesti pneumatik pro motocykly 110/80-19 z 0 barů na 2.4 bary.

[4] Během komprese je kapacita baterie dostačující k nafouknutí zhruba 40 fotbalových míčů velikosti 5 z 0 PSI na 12 PSI.

 

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Ona to není čínská kopie, ale originál Xiaomi. Neměl jsem být takový poctivý blbec a když mi za ten první vrátili z Ali peníze, měl jsem si je nechat i s kompresorem :) Jenže já takový nejsem a peníze jsem prodejci poslal, když kompresor dorazil. Objednával jsem ho 2. května, to ještě v ČR za litr opravdu nebyl.

Já teda nejsem ani dobrý prodejce :) Volal mi nějaký starší pán, že kompresor koupí. Rozmluvil jsem mu to, že s ním opravdu nepůjde na chatě bez elektriky stříkat. Chtěl k němu připojit vzduchovou stříkací pistoli 😮

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • Péťa locked this téma

Archivováno

Toto téma je nyní archivováno, a proto není možné odpovídat na toto téma.

  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

    • Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
×
×
  • Vytvořit...