Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Prodeje značky Peugeot v ČR v srpnu: Peugeot letos podruhé třetí


Béďa

Recommended Posts

 

Prodeje značky Peugeot v ČR v srpnu: Peugeot letos podruhé třetí

 

Už druhý měsíc po sobě obsadil Peugeot v ČR v žebříčku automobilek třetí místo. K „medailovému“ umístění si připsal i návrat na pozici nejprodávanější značky užitkových vozů v ČR za prvních 8 měsíců roku.

V srpnu se Peugeot v České republice, stejně jako v červenci, počtem registrovaných vozů umístil na vynikajícím třetím místě v pořadí automobilek. Dvakrát po sobě se tak dostal do první trojice značek na českém trhu, což mu v minulých, ač rekordních letech, zatím unikalo. S celkovým měsíčním prodejem 1153 vozů (osobní + LCV) Peugeot zaznamenal podíl na trhu 6, 41 %.

Celkově za prvních 8 měsíců roku je Peugeot v ČR s 6939 registrovanými vozy (osobní + LCV) a tržním podílem 4,94  % pátou nejprodávanější značkou.

V rámci osobních vozů registroval Peugeot v ČR v srpnu 876 vozů. S podílem 5,27 % obsadil 5. pozici v žebříčku automobilek. Oproti jarním měsícům to představuje obrovský obrat k lepšímu, o čemž svědčí i značný počet objednávek, a to zejména u modelu Peugeot 2008, kde koncesionáři Peugeot přijali v červenci 371 a v srpnu dokonce 448 objednávek, včetně 17 elektromobilů e-2008. Velkou úrodu objednávek sklidil během prázdninových měsíců i Peugeot 208 (198 v červenci a 169 v srpnu, včetně 4 objednávek elektrické verze e-208). Peugeot 208 zvyšuje svoji oblíbenost u zákazníků a zaznamenává úspěchy po celém světě, například na největším trhu značky, ve Francii, se v srpnu stal nejprodávanějším vozem na francouzském trhu.

Na trhu lehkých užitkových vozů se značce Peugeot v srpnu podařilo díky realizaci významných fleetových zakázek prosadil a s 277 registracemi obsadit více než pětinu českého trhu. První místo v srpnu vyneslo Peugeot na pozici lídra kategorie LCV celkově (leden-srpen).

„Po jarní odmlce nastal návrat do prodejního normálu, což je velmi příznivé. Registrujeme nárůsty objednávek, zejména pak u Peugeotu 2008, který překonává naše očekávání. Věříme, že zájem zákazníků o naše osobní vozy ještě podpoříme akcí 7 dní Peugeot, která se koná od 14. do 20. září. Souběžně proběhne akce 7 dní Peugeot Professional, která by nám měla pomoci udržet znovu nabytou pozici lídra užitkového trhu.“, říká Marco Venturini, ředitel značky Peugeot v ČR.

logoPeugeot_V_RVB_78.jpg

2191128_108_LQ.jpg

2191128_121_LQ_0.jpg

ilust-foto_0.jpg

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

    • Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
×
×
  • Vytvořit...