Akoc 70 Posted April 8 Share Posted April 8 Má už niekto tento konkurenčný wifi adaptér, resp. bližšie informácie o ňom? Je síce o čosi drahší ako AAWireless od Indiegogo, možno aj o trochu väčší, ale aj tak je vypredaný. Asi tiež pre nedostatok čipov. Quote Link to post Share on other sites
Mayki 23 Posted Saturday at 02:33 PM Author Share Posted Saturday at 02:33 PM (edited) @HanysR To s tím připojením vyzkouším, abych pravdu řekl, tak nevím. Dříve jsem měl taky přes hotspot připojené auto kvůli TomTom online služeb. Mrknu na to. A to bezdrátové nabíjení mám z Aliexpresu, pasovalo tam jak z výroby, konektor, kastlík, vše. Stálo mě 40$, což je proti 5000Kč za originál pakatel. A funguje to stejně, položíš mobil a nabíjí... Edited Saturday at 02:35 PM by Mayki btl.a 1 Quote Link to post Share on other sites
Mayki 23 Posted Sunday at 08:00 PM Author Share Posted Sunday at 08:00 PM Tak je to tak, jak psal @HanysR, pokud je přes wi-fi připojené bezdrátově Android auto, už nejde taky připojit přímo auto přes hotspot na data a tím pádem nefungují online služby TomTom. Dnes jsem to zkoušel. No, je to něco za něco. HanysR 1 Quote Link to post Share on other sites
HanysR 2,172 Posted Monday at 03:41 AM Share Posted Monday at 03:41 AM @Mayki Díky za vyzkoušení. Je to přesně jak říkáš. Něco za něco. Šlo by ale Android Auto přes WiFi a TomTom online přes Bluetooth. Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts