Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Tak zajeď do obchdu kde ty barvy míchají oni rozleští kousek na autě přiloží vzorkovník a podle toho ti to namíchaj.Nebo někde mívak nato mašinku ktera zaznamená barvu vloží ty údaje do pc a jeto.Taky jsem chtěl barvu podle kodu ale bylo mi řečeno že každý si to označení dělá sám

Odesláno

Raději do lakovny než do obchodu.

Barva bývá vybledlá a odstín se liší (i podle toho na kterém místě auta je), takže kód je celkem nanic, chce to podle skutečnosti.

S tím vložením do PC - ptal jsem se na to, ale řekli mi, že to je příliš fantastické. Ale mají vzorkovník a zjistí který vzorek se nejvíce podobá, a je tam napsáno, kolik které barvy přidat.

Odesláno

Já dal firmě co barvy míchá starej blatník a řekl jim měsíc a rok výroby auta a namíchali mi to. Nejdřív to bylo tmavší, že sem nadával ale po létě a jedné zimě to změnilo barvu k nepoznání od originálu. Dvakrát jsem to protáhl tou nejlevnější myčkou s pořádně drsnejma kartáčema barva se zatáhla,jako když chodí člověk denně na pivo. Prej váhali mezi dvěma,ale ta druhá se dávala na piccaso,tak míchli tu druhou a vyšlo to.

Odesláno

bud se odmontovalo napr vicko nadrze a souplo se do spektrometru, nebo kdyz jsem shanel barvu ja, tak je meli oznacene podle vyrobcu aut. Napr Opel500 a pod.

Kazdopadne jestli si to nebudes strikat sam, tak bych vyber barvy nechal na lakyrovi.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...