BobyD Odesláno 27. březen 2006 Odesláno 27. březen 2006 mam dotaz mam na aute barvu D9017 ale zatim sem nenasel obchod kde by tuto barvu meli alespon ve vzorniku jestli mate nejekou zkuseno s prosim podelte se dik Citovat
pigi.jakub Odesláno 28. březen 2006 Odesláno 28. březen 2006 Tak zajeď do obchdu kde ty barvy míchají oni rozleští kousek na autě přiloží vzorkovník a podle toho ti to namíchaj.Nebo někde mívak nato mašinku ktera zaznamená barvu vloží ty údaje do pc a jeto.Taky jsem chtěl barvu podle kodu ale bylo mi řečeno že každý si to označení dělá sám Citovat
P607Olda Odesláno 28. březen 2006 Odesláno 28. březen 2006 Raději do lakovny než do obchodu. Barva bývá vybledlá a odstín se liší (i podle toho na kterém místě auta je), takže kód je celkem nanic, chce to podle skutečnosti. S tím vložením do PC - ptal jsem se na to, ale řekli mi, že to je příliš fantastické. Ale mají vzorkovník a zjistí který vzorek se nejvíce podobá, a je tam napsáno, kolik které barvy přidat. Citovat
Dafe Odesláno 28. březen 2006 Odesláno 28. březen 2006 Já dal firmě co barvy míchá starej blatník a řekl jim měsíc a rok výroby auta a namíchali mi to. Nejdřív to bylo tmavší, že sem nadával ale po létě a jedné zimě to změnilo barvu k nepoznání od originálu. Dvakrát jsem to protáhl tou nejlevnější myčkou s pořádně drsnejma kartáčema barva se zatáhla,jako když chodí člověk denně na pivo. Prej váhali mezi dvěma,ale ta druhá se dávala na piccaso,tak míchli tu druhou a vyšlo to. Citovat
.mycTD Odesláno 29. březen 2006 Odesláno 29. březen 2006 bud se odmontovalo napr vicko nadrze a souplo se do spektrometru, nebo kdyz jsem shanel barvu ja, tak je meli oznacene podle vyrobcu aut. Napr Opel500 a pod. Kazdopadne jestli si to nebudes strikat sam, tak bych vyber barvy nechal na lakyrovi. Citovat
BobyD Odesláno 29. březen 2006 Autor Odesláno 29. březen 2006 joj dika za rady neco stim zkusim Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.