danico2004 Odesláno 4. září 2020 Odesláno 4. září 2020 Dobrý den, mám problém s chybovými kódy. Měnil jsem palivový filtr, a když jsem vše dodělal, vše se zdálo v pořádku. O hodinu později jsem si to chtěl ověřit v diagnostice. Mám tu levnou OBD2 čtečku asi za 200 Kč. Na poprvé vše vypadalo v pořádku, ale podruhé my vyjeli 3 chybové kódy. první na senzor pozice vačky, druhý na EGR ventil a třetí taky na EGR. Nevíte co se mohlo stát? Jestli nějaká pojistka nebo konektor. Na palubce nic nesvítí a auto se chová normálně. Pro jistotu jsem koupil ještě jednu diagnostiku a ukazuje stejně. Děkuji za případné rady Citovat
ChouLu Odesláno 5. září 2020 Odesláno 5. září 2020 Diag na nic.. zkus sem dát aspoň P kódy chyb a jaké máš auto s jakým motorem... Citovat
danico2004 Odesláno 5. září 2020 Autor Odesláno 5. září 2020 Kódy pošlu tak za hodinu. Auto je Peugeot 307 1.6 Hdi 80 kw Citovat
danico2004 Odesláno 6. září 2020 Autor Odesláno 6. září 2020 Ještě mám jeden poznatek. Když jsem se pokusil smazat chybové kódy tak vyběhli znovu, ale je u nich napsáno, že se stali jen jednou a jsou v energeticky nezávislé paměti auta. Znamená to, že se chyba neopakovala. Teď jde jen o to, jestli to zmizí samo nebo je tomu třeba nějak pomoct. Citovat
ChouLu Odesláno 17. září 2020 Odesláno 17. září 2020 P0341 = snímač vačkové hřídele pokud startuje, tak se to tam mohlo jentak objevit.. neřešil bych P0490 = chyba egru.. odchylka od požadavku.. buď kraví egr, nebo máš ucpanej FAP P1162 = to samé jako 0490.. A diag v Praze dělám například já jsem z Čakovic.. to nemáš daleko danico2004 ohodnotil 1 Citovat
danico2004 Odesláno 17. září 2020 Autor Odesláno 17. září 2020 Super děkuju. Moje krabička, která si hraje na drag. hlásí nepotvrzenou chybu. Stalo se to prý jen jednou. Není to potvrzená chyba, ale když to smažu, tak nemusím ani nastartovat a obětí se to znovu. Na diagnostiku bych se určitě rád domluvil. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.