Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Sygic na android auto


zzipCZ

Recommended Posts

  • O 3 měsíce později...

Včera som poslal firme Sygic otázku, ako to vyzerá s ohlasovaným prepojením ich navigácie s googlovským Android Autom. V odpovedi sa uvádza, že na vývoji implementácie prepojenia pracujú. Predpokladajú, vývoj a testovanie by mohli byť ukončené v 1. až 2. kvartáli 2021, pokiaľ sa niečo nezmení buď zo strany Googlu alebo Sygic. Nádejal som sa, že to bude skôr. No čo už 😞.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • O 3 měsíce později...

V dnešnej aktualizácii Sygic-u sa okrem 1/4-ročnej aktualizácie máp objavilo aj avizované pripojenie cez Android Auto. Ešte som však nemal možnosť to v aute odskúšať.

Upraveno uživatelem Akoc
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Žiaľ, Sygic chce momentálne za toto prepojenie 40 €. Neviem, prečo takáto pálka. Či musia platiť Googlu za licenciu na AA. Kto to nepotrebuje hneď, treba počkať. Ako aj u iných Sygic produktov cena pôjde časom dole.

Prepojiť Sygic navigáciu v telefóne s autom cez AA išlo automaticky a bez problémov. Je tam nejaký čas na bezplatné vyskúšanie.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Tak, tak. Práve som sa dočítal, že aj prepojenie Sygic navigácie cez MirrorLink bolo spoplatnené (tiež 40 €), keďže Sygic musí mať dodatočnú licenciu u poskytovateľa mapových podkladov (TomTom). A ani v prípade rôznych akcií, táto cena neklesla. Rovnako tomu bude asi aj pri prepojení cez Android Auto.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • O 2 týdny později...

Už niekoľko dní je možné zrkadliť obľúbenú aplikáciu mapy.cz na obrazovke auta cez Android Auto (zatiaľ iba v beta verzii). Žiaľ, rovnako ako u Sygic navigácie, Google nepovolil tretím stranám využiť všetky možnosti pre funkcie a ovládanie aplikácií, ako tomu je u jeho Google Maps a Waze.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • O 5 týdnů později...

Tak som zaplatil Sygicu za Android Auto konektivitu (40 € 😭), pretože ostatné bezplatné navigácie bežiace pod AA mi vždy z nejakých dôvodov nevyhovovali (Google Maps, Waze, AmiGo, Mapy.cz). Niežeby Sygic navigácia bola dokonalá, ale je najlepšie prepracovaná. Obzvlášť grafika, možnosť vkladania prejazdných bodov, jazdné pruhy, ai. Google vlastniaci Android Auto, žiaľ, zatiaľ nepovolil tretím stranám všetky možnosti grafiky a ovládania navigácií, ktoré sú k dispozícii v telefóne, ale snáď sa to po čase zlepší. Mne chýba najmä posúvanie a zväčšovanie/zmenšovanie mapy na obrazovke auta prstami, kompas, rýchlosť vozidla, ...

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

@zzipCZ
Dnes som to overil. V telefóne je aktuálna pod maximálne povolenou (ak je navigácia na výšku). Po pripojení cez AA aktuálna zmizne. Nie je nikde na obrazovke.

Tiež mám slabý zvuk gongu oznamujúceho prekročenie maximálky, atp. Pritom hlasový zvuk je dostatočne silný. Neviem, či sa dajú tie zvuky zosilniť.

Sklamalo ma,  že po aktualizáciach zmizol v 3D režime  horizont. Celkom reálne to vykresľovalo pohoria. Asi to tiež suvisí s AA konektivitou.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

No budu to muset taky ověřit. Testuju i mapy.cz a možná si to pletu na jedné s těch navigací to tak je.

Ano upozornění na překročení rychlosti je velice slabé. 

Ještě by tam na trasu mohli dát ty šipky co tam byli. Ted není poznat jestli se navigace nesekla.

 

Edit: tak ano sygic opravdu neukazuje aktuální rychlost...😟

Upraveno uživatelem zzipCZ
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

    • Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
×
×
  • Vytvořit...