Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Peugeot 308 SW T7 1.6 HDi 66kw rv 2009


luky30

Recommended Posts

  • O 1 měsíc později...
Prodám osobní automobil Peugeot 308 SW s jednodušším a odolnějším motorem 1,6 HDi 66kw diesel (bez dvouhmotového setrvačníku, bez FAP/DPF, jednodušší turbo).

Více foto v inzerátu na Sbazaru/Bazoši.

Původ ČR
Rok výroby 2009
Najeto 218 500 km
Výkon 77kw po homologovaném chiptuningu se zápisem v TP
STK 03/2021
Tažné zařízení zapsáno v TP
5 st. manuální převodovka

Vlastním jej dva roky a 40000km a na autě je uděláno vše potřebné i nepotřebné, a to následující:

Nové turbo, odstranění problémového sítka v mazacím potrubí, dekarbonizace motoru. Nová baterie.

Kompletně nové všechny podvozkové díly - tlumiče Sachs + pružiny H&R, kotouče a destičky ATE, zadni silentbloky, přední ramena vč. silentbloků, stabilizační tycky, spodní čepy, rejdové čepy - vše Lemforder. Udělána geometrie.

Pravidelně měněn olej + všechny filtry po 10 tisících, upravena olejová vana (vyteče všechen olej). Rozvody měněny ve 203tkm. Vyměněn převodový olej.

Tankován Eurooil bez bio složky + VIF a pravidelně měněn palivovy filtr. Palivová soustava vyčištěna napřímo pomocí TEC2000.

Interiér je v krásném, čistém a udržovaném stavu, nekuřácký, bez psa. Nově pošitý volant, manžety ruční brzdy a řadicí páky + nová moderní hlavice, dvě sady koberečků, ocelové pedály. Nový krásný klíč.

Lak vozu je strojně vyleštěn a pravidelně udržován. Tonovaná skla včetně homologační kartičky. Dálniční známka 2020.

Ke všemu mám fotodokumentaci, doklady, faktury. Jasná a kompletní servisní historie.

Z výbavy: ABS, palubní počítač, multifunkce pod volantem, tempomat, 4x okna v el., el. zrcátka, 7 míst, panoramatická střecha, izofix, audio vstup aux, rádio s Bluetooth, auto digi klimatizace (funkční), 6x airbag, deaktivace airbagu, stavitelné sedadla + volant atd.

Auto stojí na 18” originálních a před týdnem zrenovovaných alu kolech Lincancabur v černém lesku se zlatou perletí. Pneu 225/40/18 Michelin Pilot Sport 4.

O auto bylo staráno, jako bych si jej plánoval nechat dalších 10 let. Stačí sednout a jezdit za krásných 4-6 litrů nafty dle stylu Vaší jízdy.

Prohlídka vašim mechanikem vítána, nemám co tajit. Bez přepisu nebo plné moci od kupujícího (k přepisu mnou na něj, doklady zašlu doporučeně obratem) auto neodjede a náklady s ním spojené Kč 800,- hradí kupující.
 
Cena vozu je Kč 99 000,-.

1.jpg

2.jpg

3.jpg

4.jpg

5.jpg

6.jpg

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • O 2 týdny později...

Zdravím potencionální zájemce o můj vůz, jelikož auto pouze stojí a zabírá místo v garazi a hlavně k němu není zimni sada kol, dnes jsem jej zlevnil o 10tkč na všech inzertních serverech. V ceně je ještě malý prostor k dohodě na místě. V případě zájmu pište, volejte.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zdravím po uplynulém týdnu, k dnešku auto stahuji o dalších 10 tkč a to tedy na cenovku Kč 79000,-.

Jelikož se na tuhle cenu už téměř dostanu při výkupu v Esách nebo AAA, moc dalších zlevňování už nebude. Když vidím na Bazoši ostatní 308 s 250 tkm na hrbu a téměř ničím neudělaným za 75000,-  nebo víc, říkám si, jaktože ještě není pryč, ale asi by to chtělo jen čas, který zrovna nemám a k tomu je teď opět ideální doba na prodej auta :D 

Tak kdyby někdo náhodou, volejte, pište.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Na to co je a není košér se z vysoka vys.. !  Chceš ji máš na ní tak ji vezmi protože to auto si zaslouží přijít do dobrých rukou a zrovna u Tebe bych o tohle neměl strach že mu bude špatně. 

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

@Háček  to chápu celkem :D vím jak u nás lidi koukají, když má člověk dvě. Nicméně někomu odsud bych auto poslal co nejraději pochopitelně. 

 

EDIT: Teď ještě k tomu koukám, že jsi taky z Liberce, tak to se vůbec můžeš přijet podívat aspoň jen tak, třeba ti to pomůže v rozhodování.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • O 2 týdny později...
  • brixtr locked this téma

Archivováno

Toto téma je nyní archivováno, a proto není možné odpovídat na toto téma.

  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

    • Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
×
×
  • Vytvořit...