Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

výtah do schodů


Scratch

Recommended Posts

Můžu napsat jen, že instalované plošiny, co máme na budovách, jsou super. Ale ta cena asi byla šílená :( Pak jsme mívali ještě schodolezy a ty jsou absolutně k ničemu. Už jen kvůli akumulátoru, který se musí udržovat a potřebuješ k tomu druhou osobu. Něco takového:

pasovy-schodolez-lg-2004-solift-230.jpg

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Firem který se tím zabývají  bude asi dost. Zkusil bych u Vás na městským úřadě  nějakej ten sociální odbor jestli by nevěděli o někom kdo už v HočoPočo instaloval. Vím že se na takové úpravy dá získat nějaký příspěvek tak by mohli vědět o nějaké solidní firmě protože tady asi nebudeš mít moc časového prostoru ke zdlouhavému výběru firmy a dlouhé instalaci. 

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

před 19 hodinami, Scratch napsal:

bohužel bude asi nutné instalovat pro babi až se vrátí z nemocnice výtah do schodů. Má s tím někdo zkušenost?

Ono hlavně záleží na dispozici domu/bytu,co je,a není možné nainstalovat.Hlavně kvůli rozměrům a v případě domu s více bytovými jednotkami je myslím taky nutný souhlas vlastníků nemovitosti.Potom záleží na zdravotním stavu babi,jestli bude schopná se přesunout (schodišťová sedačka),nebo ne (schodišťová plošina,výtah,schodolez,nájezdová rampa).Dále se od zdravotního stavu odvíjí taky možnost získání příspěvku na zvláštní pomůcku.Nejjednodušší bude,když zajdeš na ÚP,kde ti řeknou co a jak,na co má babi případně nárok a měli by ti případně doporučit i nějaký firmy.

Jen pro představu ti sem hodím odkazy na pár firem co se tím zabývají a jaký jsou možnosti.Já osobně mám schodišťovou sedačku od Vecomu už 10 let a funguje to bez problémů.

 

ALTECH

VECOM zdvihací zařízení s.r.o.

HORIZONT-NARE s.r.o.

 

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

diky, patram samozrejme i sam a takova sranda jak jsem si myslel, to zase nebude..... no mame ted mesic cas diky RHB, tak uvidime... pak muze byt chvili dole ale je jasne, ze nejlip ji bude ve svem prostoru....  to stari je tak hnusny..... ja se 93 nedoziju, zaplat panbuh :(

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

No rozhodně to sranda není.Když to budeš řešit přes úřady,tak je to běh minimálně na půl roku.Žijeme přeci v ČR a úředník se nepohne.A čím víc má lejster,tím je spokojenější.

Záleží jaký máš schodiště.Vetšinou je to všechno dělaný na míru,ale v případě nouze by se třeba dalo něco napasovat z použitejch.Na bazoši pár sedaček i plošin je,ale musel bys to asi zafinancovat z vlastních zdrojů.:myslim

 

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

    • Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
×
×
  • Vytvořit...