Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

HanysR 508 SW GT 1.6 PureTech 225


Návštěvník

Recommended Posts

Zpětně si čtu o zkušenosti s PČR při řešení škody. Do nás to narvala zezadu paní na kruháku (ona Fabie 3, předek durch ale auto jinak OK, my opel vivaro, promáčklé zadní dveře a vyskočený nárazník). Paní zavolala policii, ti přijeli, vše proběhlo OK ale paní platila pokutu 2000 za výjezd, protože by jsme to mohli vyřešit sami (škoda větší 100k nebyla, stejně tak žádné poškození třetí strany). Vše jsme s nimi v klidu sepsali a odjeli. Upřímně bych si na tohle asi stěžoval. 

Nicméně za mě, kor u takového auta co máš, bych volal policii i kdyby byla škoda menší, za ty 2k by mi to stálo, že vše bude řádně zdokumentované a "posvěcené". 

Upraveno uživatelem VojtouNerCZ
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Jo chlapi, taky že jsem je nakonec volal. Poté co jsem volal prodejci v sobotu odpoledne a poradil mi že u 508 by policajty volal vždy, jsem neváhal. Naštěstí vše dobře dopadlo 😅 Nervy ale byly. Moc událostí jsem v životě neměl a byla to taky zkušenost. Jinak mě to 2k nestálo, já jsem to nezavinil 😉

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

No to je je super otázka kterou jsem si taky kladl. I když neumíš udělat odhad škody povrchové, což pak škoda která nejde vidět a ukáže se třeba po odstrojení. Je to prostě nemožné, to je ta odpověď. Takže volat vždy. To je má zkušenost. 

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • O 4 týdny později...

Takže ten bridge funguje naprosto super! To, že mobil už nemusím dávat na kabel je hrozně osvobozující, paráda. Hrozně mě to štvalo. Co mě ale překvapilo nejvíc je, že přes WiFi funguje Android Auto a zároveň Hot Spot, takže je auto zároveň připojeno na data mobilu a můžu používat naráz i TomTom Traffic online službu na palubní navigaci. Jsem nadšený!

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Guest Petr 3008

Koukám, že bych k tobě měl jít na školení 🤣.. já v těhle hračkách nějak zaspal dobu. Moc jsem to neřešíval, ale už začínám být silně mimo. Za chvíli pro mě bude jen nějaký ten  Aligator 🤣🤣

Jinak fajn, že ti to šlape..

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

    • Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
×
×
  • Vytvořit...