Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

HanysR 508 SW GT 1.6 PureTech 225


Návštěvník

Recommended Posts

Návštěvník

No já mám 17 a 18. 17 fakt nechci, já vím že je to na zimu fajn atd ale na těch 18 je komfort skvělý a níž jít nechci kvůli vzhledu. Tomu autu to prostě nepasuje. Je to neskutečná vysranost protože do poslední chvíle jsem uvažoval jestli připlatit za 19 a byly by v TP. Nakonec jsem to neudělal kvůli tomu že jsem věděl že na 18 bude komfort super. Takže kdybych připlatil tak by tam 19 byly tak o co hergot jde? Zase by tam možná nebyly 18 ale jen 19 a 17 a to by byla horší varianta. Z toho by se jeden p.o.s.r.a.l. A ne, slušně teď psát opravdu neumím 😁

Upraveno uživatelem Návštěvník
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Před hodinou, HanysR napsal:

Uvažuji nad Alu disky na zimu. Druhá sada. Koukám na 18" ale problém je v ET. Správně mám mít ET44 ale všude jsou ET40. Bude to problém? Origo Peugeot nechci, 19 co jsem chtěl tak nemám v TP a typový list Peugeot nedodává. Další věc, pohodlí 18 mi vyhovuje a 19 se už bojím abych nelitoval. Takže se ptám, je ET40 problém když je v TP 44? Pokud ne, co na to STK? Díky za případné odpovědi. 

Já mám v TP zapsány 17",18",19".

A můžu tě HanysR ubezpečit ,že na 19" o komfort nepřijdeš :super. Nynější disky si nech na zimu a na léto si pořiď 19" ;)

 

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Návštěvník

Ano, tu zrušili. To je mazec co? Červená 508 už nebude. Já mám snad poslední 😀 Teď už budu na těch cestách úplná rarita. Jinak k těm 19, na obrázku vypadají lépe. A tím nechci říct že nejsou hezké, jsou krásné! Jen jsem čekal že to bude větší wow. Zas takový rozdíl mi to proti 18 nepřijde 45 vs 40 profil. 🤔

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Kdybych vybíral, tak když už není červená a jsou jen odstíny šedi, šel bych do bílé perleti. :D:mrk

Kola jsou jak ženský, někdo má rád takový, jiný makový. Někdo pořádný límce, jiný slabý loukotě a já originál. :D

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Návštěvník

@radim.1008  Joo máš určitě pravdu! Já byl rozhodnut pro originál ale ty potvory to komplikují a asi není možnost jak to tam dát když Peugeot dělá drahoty. Jinak s tou červenou to fakt podělali. Vždy když jdu někde k autu na větším parkovišti, je to paráda jak vyčnívá z davu. 

@chuck11 No máš to moc hezké! Jen ty červené třmeny mi k té krásné elegantní barvě moc nepasují. Ale hlavně že tobě ano. 

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Teda koukám že máte všichni nějak přísné techniky na STK :myslim Vyhodit kvůli 4mm.. U mě kola nikdy neřešili, na žádném autě - ani u otce, ani u kamarádů co vím. Vždy jen koukl na pneu, když seděly rozměry pneu tak dál kola neřešil (teda nikdo jsme neměli kola kde by ET bylo jiné víc jak o 20mm). 

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

psal jsem spíše situaci, kdy technik STK --když ty údaje nesouhlasí s TP, má právo tě vyhodit :roker, z tohoto důvodu se dnes sundávají poklice kol při prohlídce, pokud nějaký rozměr není vidět, může sundat kolo...

stalo se mi, že jsem sundal poklice a nikdo se podívat ke kolu nešel, hlavně chtěl auto vyfotit..., jinak v nejhorším stále existuje česká ulička, že joo :aut 

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Návštěvník

Já si taky myslím že by to byla vyloženě smůla kdyby to na STK kontrolovali a pokud to není ten vyložený Tuning co mají někteří mladí - jedničkovém Golfu mají 17 kola apod tak to nechají být bez povšimnutí. Nesmí kola čouhat vyloženě moc atd. A na cestě se toho už vůbec nebojím že by někdo ET kontroloval pokud to opět nebije do očí. Chápu ale jak to Ozzy myslel, bavili jsme se o legislativě a ne co projde. Já myslím že nejhůř člověk zajede domů, náhodí např. origo sadu se zimáky, zajede zpět a hotovo. 

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Jasný chápu :) Já při koupi auta řešil že mi technik nechtěl dát evidenčku, protože na autě byl jiný rozměr pneu.. Nakonec jsem ho ukecal a ještě jsem si pěkně pokecali :) Říkal jak tam jezdí frajeří právě s golfama, BMW a podobně, přímo na parkovišti před STK si to prý přezouvají na plecháče (protože ty mají jako jediné zapsané) a pak hurá na STK :) A taky jim to dají.. Ale sám mi potvrdil že pokud sedí rozměr pneu a kola nijak výrazně nelezou ven, tak to neřeší. Proto bych se takhle málo odlišného ET opravdu nebál :) 

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • O 1 měsíc později...

Já si se zápisem disků do TP taky užil. Někde tady jsem to psal. Vybral jsem si na zimu Dezent TA v 17", který podle Alcaru má být na 5008 SUV. Jenomže v zaslaném typovém listu je příloha s podmínkami, kde píšou že disk nelze použít v kombinaci s 1,6 puretech motorem, nebo tak nějak. S tímto listem a osazenými disky na autě jsem musel na STK pro evidenční kontrolu, a následně na úřad pro zapsaní do TP.

Na dotaz, že pokud cestou na STK budu mít nehodu a na autě budou osazené disky, které nejsou v TP,  tak jak se to pak řeší, na to mi nikdo neuměl odpovědět.

V Bílovci na STK mě vyhodili s tím, že v podmínkách se píše, že disky nelze osadit na moje auto. V Kopřivnici na STK mi říkal, že ho žádné podmínky nezajímají, on má jenom zkontrolovat, jestli jsou osazeny disky, které jsou uvedené na typovém listu. Prošlo.

V Kopřivnici na úřadě jsem neprošel. V Bílovci na úřadě jsem haluzácky (neviděla přílohu) prošel. 😃

Je to strašný oser a nedomyšlené tady u nás.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

    • Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
×
×
  • Vytvořit...