Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

chuckova 508 SW GT- new loga Peugeot

Recommended Posts

Odesláno

Nejsou origo, jsou to jejich čínské kopie za 1/3 ceny originálu. Musel jsem něco pořídit, štvalo mně jak rychle se špinily boky a zadek auta. Origo jsem kupoval příčníky na hagusy-

Odesláno

Nejvíc se špiní skla od ostřikovače. Boční sklo řidiče a čelní sklo - levý vertikální pruh po dojezdu stěrače. To se fakt nepovedlo. Nerad kvůli tomu používám ostřikovač. 

• O 1 měsíc později...
Odesláno

Sundal jsem je, budu nechávat lepit ochranou fólii na lemy blatníku,hrany dveří a všechny světla.Zástěrky by přitom zavázely.

PS. bohušel jsem při sundávání zjistil že spolujezdcová zástěrka je natržená budu muset schánět další. 🙄

• O 2 týdny později...
Odesláno

Konečně mohlo auto dostat koupel po instalaci ochraných folií.

Čiré ochrané fólie jsou instalovány na předních a zadních světlech,na bocích podběhů většinou do hrany -ve předu i vzadu,tak aby nebyly vidět. Na čele prahů proti odlétajícím kamínkům.V prostoru pod klikama a na hranách otevírání dveří (tam už mohly být z výroby).

20210911_112950.jpg

20210911_113012.jpg

20210911_112252.jpg

20210911_112258.jpg

20210911_112321.jpg

20210911_112351.jpg

20210911_112435.jpg

Odesláno

Pěkná spotřeba. Taky se mi občas zadaří jet s dvoulitrem pod 5. Dlouhodobý průměr je 6 L/100km. Co mě ale na způsobu měření spotřeby vadí je to, že palubní počítač sbírá data až od rychlosti 30 km/hod. Nezahrnuje tedy do spotřeby vůbec rozjezdy a třeba pomalou jízdu v koloně. V té chvíli máte místo aktuální spotřeby jen čárky. Třeba to na pozadí ukládá, ale nemyslím si to.

Odesláno

Dlouhodobý průměr mám taky 6l/100km, mám to ale samé krátké a rychlé přejezdy 😅,případně pomocník s vozíkem. Takovou spotřebu jsem,ale stejně nečekal.

Spotřebu v koloně na křižovatkách atd. po 30km/h počítá normálně,jen ti na displeji neukazuje aktuální spotřebu - neměj obavu o zkresleném měření při těchto stavech.

• O 4 týdny později...
Guest Petr 3008
Odesláno

Chtělo by to ještě prohnat a zlikvidovat toho zrzavce z kotoučů..  :D:D:papa

Guest Petr 3008
Odesláno

Protože to Chuck chtěl mít na focení čisté, tak to pořádně umyl.. a po výměně kol to už nestihl projet 🤣🤣😆

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...