Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Lupnutí v repro při rozsvícení


skorpion

Recommended Posts

Ahoj všem. K MUX sedanu jsem si teď koupil Coupe semiMUX, kde bylo neorigo radio. Coupe bych chtěl mít v původním stavu a tak jsem ze sedanu vzal origo rádio PU-2184 a dal ho do Coupe a přes dia zapsal VIN. Hraje to, ale... Zaprvé se ozve dost silné lupnutí z reproduktorů, když otočím páčkou světel. Další věc je, že hlasitost je strašně strmá, prostě poslouchám tak max na 4 nebo 5, pak už to dost řve. No a poslední je jen takový detail a to že ta grafická čára hlasitosti se na displeji změnila, byl jsem zvyklý na takovou tu tlustou čáru, ale tady je postupně se rozšiřující a rozdělená do segmentů. 

Věděl by někdo co s tím? Mně napadá, že tam má být správně jiné rádio. Matně si vybavuji, že bylo více typů a lišily se snad třeba tím, že buď v sobě měly nebo neměly zesilovač, je to tak? Ještě dodám, že v Coupe je origo JBL, zatímco v sedanu nebylo, jen se tam vyměnili obyč repro za JBL. Dá se zjistit, co tam má správně být za rádio? 

Díky 

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

A víš který model radia to je? Jaké má označení? Protože podle radia to nepoznám, ta vypadají všechna stejně. To lupnutí také nevíš? Říkali mi, že to dělá špatný kontakt na jednom kabelu, ale nevím na kterém. 

Upraveno uživatelem brixtr
necituj předchozí příspěvek viz pravidla
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Díky, právě jsem to už prohledával, našel jsem pouze od Ferryho komentář:

Kompletni sestava JBL se sklada z radia (vizuelne vypada stejne jako obycejne origo ve 406, ale elektronikou je jine) ze zesilovace, umisteneho v kufru a pak ze 6 az 8 (6 ma tusim sedan a kombi a 8 coupe) repro JBL.

Navíc na mobilu se tu na fóru blbě filtruje, třeba tam nemůžu dát že chci hledat jen v sekci 406 a hledá to všude... Já to řešil a hledal už kdysi dávno do sedana. Právě vim, že byly varianty Clarionu se zesíkem i bez. Ale neznám ty vizuální rozdíly nebo ideálně číslo modelu rádia. Já mám PU-2184, což je určitě model se zesíkem, jinak by to v sedanu bez JBL nehrálo. Další věcí je, že u některých rádií se dal ten zesík vypnout? Jak se tam ta funkce jmenuje? Protože sedan je MUX a teoreticky by to toto rádio mohlo mít v nastavení. 

 

 

Upraveno uživatelem Péťa
Necituj předchozí příspěvek
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

    • Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
×
×
  • Vytvořit...