Pitrs Odesláno 24. březen 2006 Odesláno 24. březen 2006 Dobrý den, chtěl jsem se jen zeptat.. Jaký vzduchový filtr patří do P306 1.9XRDT rv.97 květen (nový model)? Jsou dva druhy válcových filtrů, jeden delší, druhý kratší. Původně tam byl ten delší, tak jsem koupil ten samý, ale řekl bych, že tam moc dobře nepasuje - to krycí víko úplně nelícuje-nejde prostě zavřít až na doraz. Ten krátší se mi zase zdá moc krátký a bojím se, že v tom krytu bude "lítat" a nedostatečně tak plnit funkci. Poradíte někdo. Díky. Citovat
Spetr Odesláno 31. březen 2006 Odesláno 31. březen 2006 Ahoj já mám P 306 1,9TD rv. 6/98 a patří do něj filtr Purflux A 1035 Citovat
Pitrs Odesláno 1. duben 2006 Autor Odesláno 1. duben 2006 díky moc za odpověď. podle toho typu, co píšeš jsem si na internetu vyhledal, že má mít výšku 215mm. Tak ten co tam ted mám schválně přeměřim. podle mě bude o něco málo delší, tak jsem zjedavej... : Citovat
Pitrs Odesláno 3. duben 2006 Autor Odesláno 3. duben 2006 Tak jsem na to koukal a je to jasný. Ten co tam teď mám, tak je o celé dva centimetry delší... Vypadá to, že budu muset koupit ten správný... :-) Jinak ještě jednou díky za informace.. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.