duk79 Odesláno 12. červenec 2020 Odesláno 12. červenec 2020 Dobrý den, můžete mi někdo poradit s navigací Waze? Po připojení mobilu k autu se Waze spustí navolim cíl trasa se spočítá, ale když se rozjezdu navigace se nepohybuje. Google mapy jedou normálně. Dík. Dušan. Citovat
loque Odesláno 26. červenec 2020 Odesláno 26. červenec 2020 A čo skúsiť iný mobil? Waze v samotnom mobile funguje normálne? Citovat
jardas Odesláno 4. srpen 2020 Odesláno 4. srpen 2020 Ahoj, taky jsem to řešil, pomohlo vypnut spořič baterie. Na mém Xiaomi Redmi Note 7 takto: Nastavení - Aplikace - Správa aplikací - Waze - Spořič baterie - Žádná omezení Citovat
Lukasplzen Odesláno 4. srpen 2020 Odesláno 4. srpen 2020 WAZE odinstalovat a používat jinou navigaci, v poslední době WAZE vymýšlí nesmyslné trasy Citovat
jardas Odesláno 5. srpen 2020 Odesláno 5. srpen 2020 to je možná dobrá rada, ale duk79 se ptal, jak ji rozchodit a ne jak odinstalovat... pap13 ohodnotil 1 Citovat
Medvěd Odesláno 5. srpen 2020 Odesláno 5. srpen 2020 před 10 hodinami, Lukasplzen napsal: WAZE odinstalovat a používat jinou navigaci, v poslední době WAZE vymýšlí nesmyslné trasy Čéče já jsem s WAZE naprosto spokojenej, lepší navigaci neznám Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.