Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Peugeot v ČR se vrací na florbalové hřiště


Béďa

Recommended Posts

Peugeot v ČR se vrací na florbalové hřiště

 

Peugeot v ČR navázal partnerství s českým florbalovým velikánem, pražským klubem Florbal Chodov. Předmětem spolupráce jsou čtyři vozy značky Peugeot, které kromě plnění potřeb klubu budou také přepravovat hráče na utkání. Florbal Chodov na druhou stranu zajistí značce Peugeot marketingovou podporu.

 

Jméno Peugeot je z mezinárodního hlediska spojováno s různými sportovními disciplínami, zejména pak s tenisem, golfem a ragby. V České republice však Peugeot zůstává věrný florbalu. To potvrdil dohodou o partnerství s jedním z nejstarších, největších a nejúspěšnějších klubů v ČR, Florbal Chodov. Klub, mezi jehož nejcennější úspěchy patří mistrovské tituly z let 2015, 2016 a 2017, tak bude v nadcházející florbalové sezóně bojovat nejen o další vítězství, ale také o posílení image značky Peugeot.

Florbal se u nás těší značné oblibě. Z hlediska velikosti členské základy mu patří druhé místo. Díky finanční nenáročnosti a široké dostupnosti sportovišť si získal tisíce hráčů všech věkových kategorií a díky své atraktivnosti pro diváky se dokázal dostat na obrazovky televizí a vyprodat prestižní haly, jako je O2 aréna. I tato fakta přiměla Peugeot v ČR k uzavření dohody o spolupráci. Klubu Florbal Chodov poskytl na dobu trvání smlouvy čtyři vozy: Peugeot 208, dva vozy Peugeot 5008 a novinku na trhu, Peugeot 3008 Hybrid. Klub Florbal Chodov na oplátku zajistí značce Peugeot marketingovou podporu a zviditelnění na všech domácích zápasech, a to v rámci všech svých oddílů, které sdružuje.

Florbal je pro nás srdeční záležitostí. Už v letech 2017 až 2019 jsme podporovali osminásobné mistryně ČR ve florbalu. Nyní se do tohoto populárního sportu vracíme, a to v ještě větším rozsahu. Díky našemu novému partnerovi, klubu Florbal Chodov, který sdružuje týmy všech kategorií a prosazuje se v rámci nejvyšších ligových soutěží, se nám otvírají další možnosti, jak zviditelnit značku Peugeot a posílit její image v České republice,“  říká Marco Venturini, ředitel značky Peugeot v ČR.

K nové spolupráci se také vyjádřil generální manager klubu Florbal Chodov, David Bohumínský: „Je nám obrovskou ctí přivítat Peugeot v naší partnerské rodině. Spolupráce si velmi ceníme a uděláme vše pro to, abychom hrdě reprezentovali tuto skvělou značku, z jejichž zapůjčených vozů jsme již během prvních dní upřímně nadšení a vzbuzují v nás silné řidičské emoce.  A když jsme u emocí, tak nelze nezmínit, že v logu Peugeot je lev stejně, jako se již před několika lety stal spontánním označením pro náš ženský tým. Navíc právě chodovské Lvice otevřely dveře ke spolupráci svým letošním vítězstvím ve finále Poháru Českého florbalu a my se už nyní těšíme na chvíli, kdy se příběh uzavře a na hřiště vyběhnou všechny naše týmy se Lvem na prsou a přinesou radost i hrdost také našemu partnerovi."

2200617_002_LQ.jpg

2200617_010_LQ.jpg

2200617_022_LQ.jpg

2200617_023_LQ.jpg

2200617_046_LQ.jpg

2200617_052_LQ.jpg

2200617_054_LQ.jpg

2200617_125_LQ.jpg

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

    • Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
×
×
  • Vytvořit...