Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Peugeot Lifestyle: pera, hrnky a deštníky ve stylu Peugeot


Béďa

Recommended Posts

Peugeot Design Lab, designové studio značky Peugeot, vytváří design předmětů každodenní potřeby. Jejich výrazný vzhled, ergonomie a kvalita provedení ztělesňují posun značky Peugeot směrem k luxusnějším kategoriím produktů. Tyto nové lifestylové výrobky Peugeot jsou k dispozici v tematických kolekcích Peugeot Sport, Legend, Electrique, 208, 2008 a Corporate. Nová pera, hrnky a deštníky lze již nyní objednat v e-shopu Peugeot https://boutique.peugeot.com.

Designéři studia Peugeot Design Lab propracovali styl, grafiku, ergonomii a kvalitu provedení každého předmětu a vytvořili jedinečnou identitu.

  • Pera jsou vyrobena z kovu a mají důmyslný uzavírací systém „twist“. Jejich výrazný styl kombinuje křivky a hrany a odráží tak tvary karoserie nejnovějších modelů Peugeot.
  • Keramické hrnky zaujmou technickým tvarem a geometrickým uchem, jež odkazuje na masky chladiče posledních modelů Peugeot.
  • Deštníky mají ergonomickou rukojeť což usnadňuje držení. Světlá podšívka zaručuje vodotěsnost a povyšuje styl na novou úroveň. Osobitost dodávají deštníkům barevné prvky na výztužných drátech.

Pro uspokojení komunity fanoušků vytvořil Peugeot tematické kolekce těchto základních předmětů každodenního života – jde celkem o 5 modelů per, 5 hrnků a 7 deštníků. Milovníci závodních okruhů a tratí si mohou zvolit kolekci Peugeot Sport. Milovníci neo-retro stylu ocení kolekci Legend, jejíž předměty se poznají podle legendárního zlaceného lva na černém nebo bílém pozadí. Pro obdivovatele technických novinek je určena kolekce Electrique s výraznými modrozelenými prvky nebo sady 208 či 2008. Edice Peugeot Corporate se střízlivými a elegantními vzory se snaží získat širokou řadu příznivců značky.

Nová pera (5 €), hrnky (12 €)  deštníky (16–30 €) jsou k dispozici v e-shopu https://boutique.peugeot.com. Tyto novinky doplňují lifestylovou nabídku  zavazadel a oblečení Peugeot Legend a Legend 504, které se také zrodily ve studiu Peugeot  Design Lab.

Mug_PEUGEOT_SPORT.jpeg

Mug_PEUGEOT208.jpeg

Stylo_Electric_Blue.jpg

Stylo_Electric_Green.jpg

Stylo_PEUGEOT_2008.jpg

Stylo_PEUGEOT_Corpo.jpg

Stylo_PEUGEOT_SPORT.jpg

Umbrella_Big_PEUGEOT_Corpo.jpg

Umbrella_Folding_PEUGEOT_Corpo.jpg

Umbrella_LEGEND.jpg

Umbrella_PEUGEOT_2008.jpg

Umbrella_PEUGEOT_Sport.jpg

Umbrella_Premium_PEUGEOT_Corpo.jpg

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

    • Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
×
×
  • Vytvořit...