Jump to content

Problém s platbou za členství

švejk
 Share

Recommended Posts

Prosím o pomoc, asi jsem blbej, ale nejde mi přidat členství do košíku. Ať dělám, co dělám, prý je přidáno ale v košíku ho nevidim 😞 Je v tom nějaká finta fň jak stavající člen koupí "nové" členství? Zkoušel jsem jiné PC i jiný prohlížeč. A že bych našel položku "prodloužení členství", to jsem taky nenašel.

image.thumb.png.44106b6349654e3f569242aa24ea8573.png

Furt to neni úplně ono.... 😅 ale mrkni prosím do emailu.. jestli už máš vystavenou znovu objednávku.... nějak mi uniklo, zda se to poslalo... 🙃 je to fofr dneska..... 🤯

jinak 400,- na účet a vs 4703.... a půjde to taky... :) pokud přes paypal, tak to znáš a pak už to bude automat... :)

to zafungovalo, dekuji 🙂 nejvetsi potiz bylo najit ten webove rozhrani emailu. Az jsem se z toho opotil.
Kazdopadne zaplaceno a musim rict, ze dost zavist jak se dokazes oklepat ze stavu "mrtva" :D Kartu si kdyztak muzu vyzvednout u nekoho z vedeni (kolem Prahy) pokud to usetri cestu na postu, pripadne se po letech taky muzu ukazat na nejakem z tech nove zformovanych mesicnich Prazskych srazu.

před 40 minutami, švejk napsal:

Kazdopadne zaplaceno a musim rict, ze dost zavist jak se dokazes oklepat ze stavu "mrtva" :D 

Začla sem znova.... 😂😂😂 proto jsem to rači opravila hned.... 😅 tak díky za info, díky za platbu a na sraz do Maxima určitě doraž..., tam piju jen kofolu.... 😂😂😂

• 2 weeks later...
  • 2 months later...

Já si to myslela... bylo to zapeklité..... promiň.... ale ten variabilní symbol 4784  je ten správný.... - mě to tam dávalo furt ten 950 a nešlo to obejít..... tak pardon... platit samozřejmě jen jednou 500,- :D :D :D  díky a vítej mezi členy... :)

• 2 months later...
  • 1 month later...

On systém neposílá žádný mail? Koukám, že jsem neplatič 😮

obrazek.png

Já teda pořád říkám, že příště už nezaplatím, ale to mělo být úmyslně, ne opomenutím :D

A já to zakoupit ani nemohu, nemám tam "Vložit do košíku" 😮

obrazek.png

Edited by Péťa

asi jinej gang.... :D :D :D
rok sem rok tam.... co já s tim teď udělám...? :D  modi maj slevu Péťo a nemusí "mi" platit... na to nezapomínej.... ;) 

Edited by Weri 605