Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Mam polrocnu 407SW a pri prejazde nerovnostami mi nieco vzadu bucha, zda sa mi, ze to je mechanizmus stieraza ale nie som si isty a ani v servise nevedia co to je. Nemate niekto podobny problem s buchanim zo zadnych dvery. Ako sa to da riesit?????

Dakujem za skoru odpoved.:mad:

[upravil dne 22.3.06 407407]

Odesláno

No to som uz skusil ale ani pani zo servisu to nevedia zistit co to je nakolko to stale nebucha ale len obcas. Samotne dvere by to ale nemali byt, tie sa zdaju ok.

[upravil dne 22.3.06 407407]

Odesláno

Na panov zo servisu sa ... zabudni a skus to s kamaratom sam. Zisti na ktorom useku to bucha a kedy (teplota?), skus ten usek prejst s pootvorenymi dverami atd.

Skontroluj rezervu, vsetko prislusenstvo, ktore mas vzadu.

Ked budes dosledny tak to najdes. Treba aby niekto sedel v kufri.

Odesláno

Ze zadnich dveri jsem zadny pazvuk nemel, ale mam (resp. mel jsem) 3 jine pazvuky ze zadni casti auta:

Pri neobsazenych zadnich mistech klepou protikusy bezp. pasu o bok tapezirunku. Zastrkuji nepouzite pasy pod krajni operky hlavy a je klid.

Dalsi zvuk byl zahadnejsi, a byl odhalen az jizdou se sklopenymi zadnimi operadly. Ty totiz pri jizde pres nerovnost pocvakavali v miste hornich kotvicich ok. Nahnuti techto ok nijak nepomohlo, vyresil to az tenky hadrik (cca 15x15 cm), ktery jsem pri vraceni operadel do svisle polohy vlastne priskripnul do zamku operadel - a to na obou stranach auta.

Dalsi cvakani vyluzuje clona sklenene strechy, pokud je \"okno\" uplne otevrene. 1. lamela diky vuli v bocnich voditkach na nerovnostech lehce nadskakuje. Toto jsem zatim neresil, taky to nedela porad, jenom pri urcite teplote.

Preji hodne stesti a trpelivosti pri odstranovani Vaseho \"buchani\".

Odesláno

Problem s panmi v servise je taky, ze ja aj zhruba viem co to robi, ale ked sa idem s nimi previest tak oni to bud nepocuju alebo mi tvrdia ze toto nieje resp, ze to je v poriadku. Ja si vsak nemyslim ze je to OK. Myslim si, ze to robi mechanizmus stieraca (cast upevnena na skle), resp. kryt, ktory bucha o kovove oko, ktore vlastne uchytava zadne sklo ked sa zatvori. Neviem ako to sam odstranit.

Odesláno

Co sa tyka inych pazvukov, tak nic ine som nezaregistroval len to co si spominal s tymi zadnymi sedami. Aj mne to niekedy tak jemne buchne, ale este som to netiesil ale tiez to asi vyriesim obdobne - obmotanie pasky.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...