Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Full LED svetlomety


SimoBB

Recommended Posts

Ahojte. Mrzí ma že hneď prvý príspevok a hneď prosba o radu, ale neviem "kudy kam" a s peugeotom mám len dvojtýždňové skúsenosti... ešte ho nemám ani prepísaný 😀 Pri kúpe som si dal pozor snáď na všetko, ale svetlá som len pozrel či svietia...no svietili 🙈 cez deň sa rozdiel nedá ani spozorovať. No po dvoch týždňoch prvá nočná jazda a hups ľavé stretávacie svetlo v ľavom "full led technology" svetlomete svieti slabúčko. Na ľavej strane chýba štvrtina "spektra". Je tam len slabučké svetlo. Pripájam nejaké fotky pre predstavu, niesu na rovnom podklade, ani pred rovnou stenou, ale pre predstavu snáď stačia. Aj keď mám zajtra naplánovanú cestu ku predajcovi nejak to poriešiť, tak som ináč s autíčkom spokojný... pre istotu som už dal pomeniť čo sa dalo. Tak sa s ním nehodlám rozlúčiť a zaujímalo by ma, či je naozaj jedinou možnosťou ako to spraviť výmena celého svetlometu? Nieje nejaká možnosť servisu svetlometu? Predpokladám že odchádza tá jedna LED-ka, alebo nejaké komponenty za ňou, neviem presne ako to funguje 🙃 Po naštartovaní sa normálne svetla nakalibrujú (nadvihnú) a nehlási mi nikde žiadnu chybu. Vopred Vám ďakujem za odpoveď, aj keď ju asi poznám, lebo google nič nenašiel 🤪 Pekný večer.

edit: až teraz som našiel vlákno s podobnou témou tak sa ospravedlňujem že som vytvoril novú. Nejak som to asi prehliadol. Ale odpoveď som tam nenašiel 🙂

20200602_220151.jpg

20200602_220243.jpg

20200602_220320.jpg

20200602_220519.jpg

Upraveno uživatelem SimoBB
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Obávám se, že ani tentokrát požadovanou odpověď nedostaneš :nevim Těch "střelců", kteří by se pustili do opravy předního LED světla tady moc nebude :myslim Můžeš být ale první, a pak se podělit o poznatky. Nic horšího, než výměna za jiné, se ti stát nemůže :) 

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • O 2 týdny později...

Jestli budu muset nekdy kupovat novy LED svetomet, tak dalsi auto bude s halogeny a pro jistotu i benzin:-) Jine automobilky chteji taky takove castky? Treba Skoda Scala, Octavie atd.....?

 

Ted koukam, ze Scala 6300,- , Octavie 16000,-

Upraveno uživatelem AlBunda
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • O 4 měsíce později...

S tým neurobíš nič. 

Svetlo samotné je skoro nemožné rozobrať, ja som búral na ľavej strane a mal som ho prasknuté, tak to šlo, ale všetko je tam mrte hrubé.

Odišla tam parabola nad led čipom, nie led. Presne som mal to isté napravo.

 

Inak to mám teda komplet rozobraté :)

 

 

 

 

Right_lens_reflextor.jpg

FULL_LED_03.jpg

FULL_LED_05.jpg

FULL_LED_07.jpg

FULL_LED_09.jpg

FULL_LED_11.jpg

FULL_LED_13.jpg

FULL_LED_14.jpg

FULL_LED_17.jpg

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Ahojte, otázka trochu mimo danej témy ale súvisí s Full Ledkami. Rosia sa aj Vám ? Všimol som si to až teraz, keď sa ochladilo, že sa rosia a kondenzujú vodu, tá potom nevkusne steká po vnutornej strane "skiel". Zarosili sa mi aj dnes, a to som mal len denne svietenie. Vraj je to normálne no nechce sa mi to veriť :-). Dík za odpovede.  

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

    • Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
×
×
  • Vytvořit...