Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Peugeot Cycles: elektrokola se prodávají on-line


Béďa

Recommended Posts

Značka Peugeot, tradiční výrobce jízdních kol, reaguje na zvýšenou poptávku po elektrokolech. Letos na jaře se jízdní kola s elektrickým pohonem osvědčila jako vhodná alternativa veřejné dopravy, což vzbudilo u klientů velký zájem. Ten je navíc umocněn daňovými pobídkami, které se nabízejí ve Francii (až 500 EUR). Jízdní kola Peugeot se rodí v designérských studiích Peugeot Design Lab ve Francii a jsou montována v továrně Cycleeurope v Romilly-sur-Seine (departement Aube). Stejně jako automobily Peugeot, které značka prodává online prostřednictvím portálu Peugeot Store, i elektrická jízdní kola lze takto nakoupit z pohodlí a bezpečí domova. Díky své řadě elektrokol poskytuje Peugeot komplexní nabídku elektromobility.

 

Elektrokola Peugeot s okamžitým dodáním

  • Městské kompakní kolo Peugeot eLC01 je neodolatelné svým neoretro stylem. Jeho 400 Wh baterie poskytuje dojezd až 70 kilometrů.
  • Kolo Peugeot eC02 je ideální do města. Baterie o výkonu 300 Wh umožňuje dojezd až 80 km (110 k s baterií o výkonu 400 Wh).
  • Kola Peugeot eT01 D8 a eT01 Sport jsou univerzální trekingová elektrokola, která jsou k dispozici se sportovním nebo kombinovaným rámem. Jejich 400 Wh baterie zajišťuje dojezd až 110 kilometrů.
  • Kolo Peugeot eT01 FS PowerTube má vestavěnou baterii, která přispívá k jeho elegantnímu stylu. Zadní a přední odpružení umožňují čelit všem nerovnostem. 500 Wh baterie poskytuje dojezd až 130 kilometrů.

Nabídka jízdních kol Peugeot pro každý účel

Každé kolo Peugeot, ať už elektrické, nebo klasické, je přizpůsobeno svému účelu. Sortiment zahrnuje městská, treková, horská, silniční nebo dětská kola, jejich funkce a provedení odpovídají jejich označení.

Kola Peugeot se kupují on-line

Na webových stránkách cycles.peugeot.fr si kupující může zkontrolovat dostupnost modelů z celé řady a může si je objednat online, aniž by opustil svůj domov. Stačí, aby si vybral velikost rámu: S, M, L nebo XL, barvu a výkon baterie (u elektrokol). Ve Francii je doručení zdarma. Doručení je možné také do prodejny nejblíže k bydlišti zákazníka. Montáž, příprava, seřízení a předání kola provádí zástupce společnosti Peugeot Cycles.

Kola Peugeot vznikají ve Francii

Design a koncepce kol Peugeot  je dílem Peugeot Design Lab, což je designerské studio typu Global Brand Design. Většina jízdních kol Peugeot se montuje v továrně Cycleeurope v Romilly-sur-Seine (departement Aube). Peugeot Cycles se opírá o více než 130 let zkušeností. Značka byla ostatně první, která v roce 2009 přišla na trh s  elektrokolem. Díky kvalitě komponentů jsou elektrokola Peugeot stále vyhledávanější, většinu motorů a baterií dodává značka Bosch.

Peugeot: komplexní nabídka elektromobility

Peugeot je jedinou značkou na světě, která nabízí elektrifikovanou nabídku globální mobility: automobily, užitkové vozy, skútry a jízdní kola. Nové elektromodely Peugeot pokrývají všechny segmenty. 100% elektrická nabídka zahrnuje městský vůz Peugeot e-208, který byl zvolen Autem roku 2020, kompaktní SUV Peugeot e-2008 a nedávno představený užitkový e-Expert a užitkový e-Boxer. Plug-in hybridní motory jsou k dispozici u SUV Peugeot 3008 a modelů Peugeot 508 fastback a SW. Příměstskou mobilitu usnadňuje skútr Peugeot e-Ludix. Nabídku elektromobility značky pak završují elektrola Peugeot.

Značka Peugeot Cycles jede na vlně úspěchu elektrokol

Od května 2020 jsou elektrokola více než kdy jindy alternativou veřejné dopravy. V současné době se osvědčila,  neboť pomáhají dodržovat bezpečnou vzdálenosti mezi lidmi, zabraňují přetížení měst, zlepšují kvalitu ovzduší a umožňují fyzickou aktivitu. Nové cyklostezky, které ve městech vznikly po rozvolnění hygienických opatření, zvyšují bezpečnost cyklistů. Elektrokolo je velmi úsporné (dobití baterie za méně než 10 eurocentů) a usnadňuje přesuny. Uživatelé se vyhnou dopravním zácpám nebo parkovacím omezením, elektrokolo jim umožňuje dorazit do kanceláře svěží bez ohledu na převýšení cesty.

Trh s elektrokoly ve Francii posílí i podpora z regionů (až 500 EUR), od měst nebo státu. V roce 2019 se v rámci francouzského trhu prodalo 380 000 elektrokol (+ 12 % vs. 2018), z celkového počtu 2 650 000 jízdních kol.

Ceny elektrokol Peugeot: eLC01 (Legend): 1 449 €. eC02 (City): 1 799 € (baterie 300 Wh) a 1 999 € (baterie 400 Wh). eT01 (Trekking) D8 a Sport: 2 299 €. eT01 FS PowerTube (Trekingové kolo s vestavěnou baterií): 3 699 €. Všechny ceny jsou včetně DPH.

1_PeugeotCycles_eC_bd.jpg

2_PeugeotCycles_eT01_Mixte_bd.jpg

4_PEUGEOT_electrified_range_bd.jpg

5_PeugeotCycles_eT01_PowerTube_bd.jpg

PeugeotCycles_eLC01_BlancBleu_bd.jpg

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

    • Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
×
×
  • Vytvořit...