pavelsima 1 Posted May 19, 2020 Share Posted May 19, 2020 prosím o radu, dneska se mi rozsvítila kontrolka systému autodiagnostiky motoru a stále svítí. V manuálu jsem našel, že to je závada systému omezování emisí, na netu jsem našel, že to snad souvisí s filtrem pevných částic...a že někdo to vyřešil tak, že šel auto pořádně projet na dálnici a kontrolka přestala svítit. Můžete někdo poradit? Jinak v info k poruchám se objevilo, že to je závada motoru a ať zamířím do servisu. Díky za každou (dobrou) radu. Quote Link to post Share on other sites
Havlicek.Lukas 1,371 Posted May 19, 2020 Share Posted May 19, 2020 prave sis odpovedel skus to projet kdyz nepomuze tak servis a diagnostiku Quote Link to post Share on other sites
radim.1008 5,154 Posted May 19, 2020 Share Posted May 19, 2020 Pokud je něco s filtrem, tzn. že třeba neproběhla regenerace tak skočí tato hláška na displej. U mě to je teď plný filtr, který nezregeneroval. Pokud jede auto normálně, vem ho někam dál a zkus vyvolat regeneraci. Pokud nezhasne, tak servis a diagnostika. Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts