Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Co máte jako podstavec pod IBC nádrž?


Návštěvník

Recommended Posts

Přijde to srovnat do roviny a určitě alespoň na jedný straně podložit. Ty platle jsou 20x20. 
Příští týden přijde snad klempíř nasadit klapku do svodu a udělat nějakej svod do tý nádoby. Je dost možný, že se s tím ještě bude hejbat.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

před 7 minutami, Vena garážmistr napsal:

Skoro bych napsal že by si zasloužil lepší nádrž než tuhle. 

Když já jsem tuhle nádrž dostal vloni za opravu kárky od člověka, kterej s tím asi kšeftoval. Jeli okolo nás a skoro jim upadlo kolo. Tak jsem dojel koupit ložisko do Matezy a přelisoval ho v bubnu. 
Řekl jsem si tenkrát 400,- za práci, on že ne že alespoň 1 000,-. Tak jsem navrhnul bandasku. Hned ji složili a děkovali až do Humpolce 😀😀
Mám rád takovýhle obchody.
 

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

nemám pod tím nic , je to pouze na té plastové paletě , páč do toho strkám čerpadlo , letos se mi povedlo koupit 3ks po 400kč :D  jsou vyčištěné z potravinářského průmyslu .

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

@Jirkap Bylo to na bazosi z Nelahozevse. Ted je asi nejblbejsi doba na shaneni, vsude je previs poptavky nebo hrozny ceny. Rikal mi, ze jsem volal asi pul hodiny po zverejneni a po me byla jeste zaplava telefonatu. Chce to sledovat nekolikrat denne sbazar, bazos apod. a treba se postesti. Ja ted jeste zvazuju moznost zakopat nejakou vetsi nadrz k baraku. Okapovy svody jsou vsechny propojeny a svedeny do trativodu, takze staci jen pred nej vlozit nadrz a bylo by.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Bohužel to u mě nejde zakopat :( za barák se žádný nedostane (řadovka) a před barákem to nemá smysl.. Tam mám jen pár kytek a to bych řešil tím IBC. Spíš proč to řeším, že voda teče ze střechy přímo na pozemek a nejsou tam žádné vsakovačky, takže pak bahenní lázeň 😣

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

@Jirkap Tak to jo, to je pak jedina moznost. Jak tu nekdo nahore daval odkaz na nadrze.navsechno.cz tak ti nemaj zas tak spatny ceny. Je to v Hornoporno.

@Péťa To myslis program Destovka? Nevim, jestli bych to vyuzil, me tyhle dotace jsou tak nejak od srdce proti srsti. Odborny posudek 4-10tis kc, maximalne proplati 50% nakladu, prijde mi to jako akce nechci slevu zadarmo a krmeni darmozroutu. Okradou nas na vsech moznych ekodanich, velkou cast si z toho prerozdeli zname firmy mezi sebou a sprostemu poddanemu milostive predhodi okousanou kost, za kterou mame byt jeste jakoze radi a hykat blahem, jak se o nas staraji 😛

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • O 7 měsíců později...

hola hej vím že se ze řešilo kde pořídit není to teda asi nejlevnější ale obávám se že cena dolů už moc nepůjde s ohledem na to že to je mimo sezonu. 

www.sbazar.cz/saladingrowen/detail/132382848-ibc-kontajner-1000l-doprava-zdarma-max50km

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

možná hloupý dotaz: potřeboval bych dostat IBC 1000 litrů do sklepa, ale problém je v tom, že IBC má rozměr jeden metr a futra jsou 80 cm :(, takže když nádrž vytáhnu z klece co myslíte--prorvu tu nádrž bez prasknutí plastu přes ta futra?  IBC 600 litrů vleze bez problémů

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

    • Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
×
×
  • Vytvořit...