Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Co máte jako podstavec pod IBC nádrž?


Návštěvník

Recommended Posts

před 33 minutami, Vena garážmistr napsal:

Už to takhle funguje přes rok.

@Vena garážmistr Rok? To není ani zajeté :P

U našich je podobná konstrukce, ale na dva kontejnery. Nohy jsou ze silnostěnných trubek, na nich rám z úhelníků, ve kterých jsou fošny a na nich sedí dva kontejnery. Celé to je postavené na betonové desce, ale nohy zabetonované nejsou. Foto bohužel nemám. Stálo to takhle v pohodě nejmíň 7 let a pak se nohy začaly rozjíždět a musel jsem navařit příčky i dolů. Přeci jen kubík vody je tuna.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

My sme to podložili starými betónovými kockami z chodníka 500x500x10, na kraje do rohov, v strede spoločné na 2 ibc, a už som poskladal na stred bandasky, tá drevená paleta sa po čase rozpadne a začne sa to prehybat. Samotné ibc má cca 50 kg, len je to objemné. Viezol som 4 ks na prívese, 2 za sebou, 2 na sebe 🙂🙂🙂

ked príde Záhradkárska sezóna na jar, tak sú tie nádrže drahé každý rok. 

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

@ozzy56kuk tady :  https://nadrze.navsechno.cz/6-ibc#/page-2    je to teda raketa ta cenovka. Ale hele bral jednou jsem od nich bral takový ty plastový sudy s víkem ty jsem vzal teda nevypláchnutý protože byli od potravinářský suroviny nějaká " čokoládová" pasta takže to jsem vypláchnul doma tatík v nich skladuje krmení pro slípky. A vloni jsem od nich bral kanystry dvakrát. Pravda pokaždé jsem to měl na osobní odběr protože to tady mám kousek jejich pobočku. A spokojenost. 

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Veno to je ta firma co puvodne byla v bechovicich ??

Trd se tusim presunuli do pocernic k Praga Arene ??

Taky sem z tama bral plechovy sud.

Ted jsme sehnaly typka s plastovym sudem v Koline ptali jsme se ho na IBC rikal ze taha tak 30 kusu mesicne ale aktualne je na 3 mesice full stav (vetsi poptavka nez nabidka) a jeste by mi to to dovezl - tak sem se zapsal do pořadníku ;)

 

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

No včerá jsem se zmínil před bráchou. Povídal - "nevymejšlej vymyšlený už jsem jich pár vyrobil" a dneska už volal že bude nerezovej podstavec, jestli mi stačej pod nohy platle 20x20 cm A jak maj bejt nohy vysoký.
Tak uvidíme s čím v pátek přijede.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

@Vena garážmistr díky za odkaz, ale 800 litrů nemají, přitom vím že existuje, protože ho mám do poloviny zakopaný v zemi, mají jen 600 litrů a ten nechci-- rozdíl 200 litrů je na chatě znát, dešťovkou totiž splachuju záchod...,takže 200 litrů je 20 krát spláchnutí 🙂,  místo na 1000 litrů IBC mám, ale bohužel ho nedostanu  přes futra 😥

Upraveno uživatelem ozzy56
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Tak ja sehnal 2ks za 2800, ve stredu pro ne jedu do Kralup, snad to klapne. Malej prives mam 117x197 a 2 nadrze minimalne 120x200,  takze musim pujcit platak na auta 🙈😂. Jeste mam vyhlidnuty pripadne v Plzni za litr kus bez klece a klec v Praze kus za 400 :D

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

@Ferry asi pro to pojedeš 806 že? Tak hoď do toho malého obyčejné palety aby jsi vyrovnal výšku sajten a ty bandasky nalož napříč za sebou když to pořádně zakurtuješ tak to nic neudělá šířkou se přes šířku auta nedostaneš a výška nebude tak hrozná ono to fakt není těžký v jednom se s tím manipulovat dá. Ale samozřejmě pokud máš možnost půjčit plaťák zadarmo tak není o čem.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

    • Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
×
×
  • Vytvořit...