Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Mi 16 jde z domu.


aulo

Recommended Posts

Tak máte poslední možnost urvat tohle Mičko. Je to sice super auto na blbnutí ale s mojí rodinou ho neumim nějak uživit. Ještě ho budu mít asi do pondělí a pak když nebude zájemce jde protiúčtem k Peugeot Černý za 50.000,-. Tam mi řekli že ho asi budou střílet za 55 tis.:cool:

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Tak jdu opravdu do nového. Starý už nechci. Jen do něj cpeš prachy a nikdy z toho nový neuděláš. Stále nevím co to bude za tip protože se mi nějak mění finanční situace. Chtěl jsem co nejmenší a nejlevnější. Volil jsem tedy luxusní 307 se slabým motorem za ještě rozumný prachy. Jenže teď jsem dostal nabídku že nám jedna firma bude proplácet měsíční ces?áky v hodnotě 10.000,- a? už je projedeme nebo ne a tak se rozmýšlím nad 206 1,9 HDi SW a nebo silnější 307. Rande na podepsání smlouvy mám v pondělí a tak si myslím že se to rozhodne až na místě. Každopádně půl melounu za auto dávat nebudu. Strop mám někde u 430.000,-. Chápu že líný auto nikdo moc nechce a někdy je to otrava, ale v mém věku už má člověk asi jiné hodnoty. Především chci kulturní přibližovadlo.:cool:

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

No, vezmi to tak. Pokud chceš nový, tak s čím jej koupíš, to tam bude, a budeš to tak mít dlouho, páč nový auto není věc na rok... Jakékoliv dodělávka později buď nejde, nebo přijde zatraceně draho. Takže je asi lepší malinko přitlačit hned, než si za pár měsíců drbat hlavu, že ta klima by se hodila, nebo že ten motor by mohl mít pár koníků navíc, a že bych ty prachy na to měl - jenže už je pozdě...

S tím starý vs. nový nesouhlasím. Není žádný důvod, dělat ze starého nové. Pokud máš slušné starší, nikdy do něj nenasypeš tolik, kolik tratíš na novém - jen to chce mít odhad na to, ceo se vyplatí a co ne. Ale to je každého věc, jestli vezme nové. Nové, to je především o pohodlí. Sice draze zaplaceném, ale pohodlí... Přeju ti, aby sis vybral dobře, a byl s novým vozítkem spokojený.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

    • Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
×
×
  • Vytvořit...