Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Typ stresni tasky a odvetravani odpadu


Fruktis

Recommended Posts

Ahoj vsem, pri včerejším deštíčku jsem byl nucen vylézt na střechu neb se opět projevil kapajici efekt pod střechou ale v mnohem větší míře než prvně...odvetravaci tašku jsem musel přikrýt igelitem, jelikoz jsem do ni pichnul sroubovakem a tak trochu se rozpadla...

Nevite nekdo co je tohle za tasky...a pripadne kdyby nekdo vedel jakou odvetravaci tasku s kominkem na odpad by sla s taskami pouzit?

 

20200512_083347.thumb.jpg.87c1ebdb444b7baddffc0dbbe986a2fc.jpg

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Vždyť máš veškerou glazuru dole, pokud se je někdo  nepokoušel zachránit barvou, píchnout šroubovákem a rozpadne se, to taky nevěstí nic dobrého, nech to zkouknout na místě tím komu to chceš zadat, pak už jen spočítat, zda nové tašky. 

Jak je ten barák starý? 

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Tak na zadni strane je hc...a co jsem nasel tak by to mela byt betonova taska bzenec. Zkousel jsem do nich rypat a nijak se nedroli nebo nerozpadaji...jen jsou nevzhledne..co jsou na pude schovane nepouzite tak na sobe maji nejspise nater...nastrik...tak ted otazka co s tim...nechat zrenovovat ocistit a natrit...nebo novou strechu?

A jeste...co kdyz vyndam tu odvetravaci na odpad...a dam tam tasku? Na odpad dam prisavaci ventil...muze to tak byt? Nebo musi byt vyvedeno nad strechu? Asi dotaz na @Dave_k jestli by nevěděl? 

Upraveno uživatelem Fruktis
Doplneni
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Jo přisávací hlavicí se to dá řešit. Jen je nemám moc rád z důvodu, že když nedotěsní tak začne být v těch místech cítit kanál a taky ty výpary mohou slušně podporovat růst plísní a hub na dřevě. Pokud je prostor trochu slušně odvětráván tak by asi problém nebyl. Dříve se to dělalo i tak, že byl dost velký kus trubky nad nejvyšším bodem napojení a ten vzduchovej polštář v trubce eliminoval podtlak. Takže pokud bude přisávačka dostatečně vysoko tak možná její funkce nebude nikdy ani využita.

P.S. Vyvedení nad střechu preferuji spíš.

Upraveno uživatelem Dave_k
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Mel bych tam asi petimetrovou trubku..v patre budu rusit koupelnu...ale trubky bych tam nechal...kdyby nahodou...tak to by mohlo stacit...ted je na strese jen odvetravaci taska bez kominku, jen takovy pulkruhovy kryty otvor a je to z toho citit...a jelikoz to je nad stresnim oknem...tak nic moc si otevrit okno😂

Zkusim to s ventilem...kdyztak to vyvedu znovu zpet na strechu...

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Vcera tu opet prselo a ani kapicka...tak ja jsem z toho jelen...a ma provizorni igelitova oprava asi odletela...

Nicmene zitra jedu na nakup, tak koupim ten privzdusnovak...jen nevim jak to napasovat na trubku co je lepena...neni to takova ta nastrkovaci  skladacka...horkovzduskou a vytvarovat ji a nasadit? Cim to utesnit?...sem si zase neco vymyslel...🤣 me to nasere hodim pres to igelitku a omotam to izolepou a zazdim to...a basta🤣👻

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Na odpad existuje spojka. Má těsnící gumy z obou stran. Normálně uřízneš trubku a pomocí toho dílu nasadíš tu přivětrávací hlavici, popřípadě jen zátku.

https://www.alcaplast.cz/vyrobky/wc-prislusenstvi/privzdusnovaci-hlavice/aph110-detail

https://www.pemtrade.cz/osma-htmm-spojka-dvouhrdla-dn110-17300

 

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

    • Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
×
×
  • Vytvořit...