Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Lexia3 PP2000 Diagbox V7.83 - zabouchlé klíče - otevření 5 dveří přes diagnostiku


Buchar007

Recommended Posts

A pokud by chtěl někdo sofistikovanější řešení tak nějakou takovou tu kamerku do díry a tu strčit tou dírou v tej přepážce na ty kamerky se přidávají háčky nebo magnety a má i slušný osvětlení aby jsi viděl co kde je. Ale já osobně když bych to dělal tak bych asi vystěhoval i spolujezdcovo sedačku a pak teprve ty zadní aby tam bylo trochu víc místa.  Ale je pravda že jsi měl začít tím že to je auto se skládací střechou. 

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

OK, takže měl si na mysli  Lexia3 PP2000 Diagbox V7.83 ? Jinak je nutné mít otočený klíč a nebo ne? Máte někdo tip (URL - kde koupit), na diagnostiku Lexia3 - jsou v nich nějaké kvalitativní rozdíly? Přemýšlím, že bych na Aliexpress objednal toto: Lexia3 PP2000 Diagbox V7.83 Firmware 921815C . Jinak otvor mezi sedadlami není, takž magnet no neřeší.

Existuje i lepší čínská a třeba i dražší diagnostika pro Peugeot, která by šla nejen pro tento účel použít? Zatím se mi jeví nejrozumější postup Diagnostika - kompletni test - BSI - konfigurace - zamykani - test akcnich clenu - zamek. Děkuji všem za podpověď 🙂

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Nevím o nikom kdo ji má a ta cena za diagnostiku není zase tak vysoká. Jinak před chvílí jsem se dozvěděl, že autorizovaný servis Peugeot se do toho dostává přes diagnostiku a to nejen u 207 cc. Ovšem nepodařilo se mi zjistit co oni používají. Víte prosím někdo co používá autorizovaný servis za diagnostiku?

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Docela by mě zajímala ještě jedna věc u Pežotu, pokud jsou zabouchlé klíče v kufru (U MODELŮ, KDE SE NEJDE DOSTAT ZA ZADNÍ SEDAČKY) lze i u jiných modelů otevřít kufr přes diagnostiku Lexia3 PP2000 Diagbox V7.83? Postup Diagnostika - kompletni test - BSI - konfigurace - zamykani - test akcnich clenu - zamek. Funguje diagnostika bez klíče ve spínačce. Děkuju.

Upraveno uživatelem Péťa
barva textu
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Už jsem ti odpověděl o tři příspěvky výše , že u 307cc mi to šlo , bez zapalování přečteš jenom BSI , takže je zbytečný dělat celkovej test ...

Navíc , jak psal @Havlicek.Lukas , kdybys sem dal VIN , tak by ti někdo sdělil číslo kabelu , na kterej stačí poslat impuls , aby se to odemklo a nemusel bys dokola řešit ty samý zbytečnosti .

A nepoužívej v příspěvku červenou barvu , ta je vyhrazená moderátorům .

Upraveno uživatelem jarokare
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

    • Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
×
×
  • Vytvořit...