Pe.Tr Posted May 6, 2020 Share Posted May 6, 2020 (edited) Tak praho+středočeští plajeři včera vyběhli letos poprvé a i přes chladnější vzduch to bylo fajn strávená 1,5hodinka. Stále platí , kdo by se chtěl přidat ať mi napíše , "běháme" tam kluci 18-42 let , nehrajem žádnou bundesligu , ale pozor, prales už to taky není , prostě progres je vidět za ty roky Hrajeme vždy v Úterý od 18:30 do 20:00 na umělce , tarfy výhodou. cena 35,- za osobu za match. Hřiště je na konci ulice Jizerská v Praze Čakovicích. Vedle hřiště parking, šatny, sprchy a wc k dispozici. Edited Saturday at 04:45 PM by Pe.Tr Weri 605 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
MJSytic Posted May 6, 2020 Share Posted May 6, 2020 Jen bych dodal, že vedle hřiště je parking jen pro drzé Pražáky a piráty silnic. Vidláci do zákazu vjet nemohou Jinak po včerejšku musím říct, že výměna povrchu a halová pravidla tu hru trochu polidštila. Už to není takový masakr, jako dřív Péťa 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Péťa Posted May 6, 2020 Share Posted May 6, 2020 S parkováním souhlasím s @MJSytic. Byl jsem tam jednou, dojel až na parkoviště a tím se zařadil mezi piráty silnic, neb Pražák opravdu nejsem. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Klemoň Posted May 6, 2020 Share Posted May 6, 2020 A zákaz vjezdu, to je taková ta kulatá modrá tabule s bílou šipkou ??? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Davidak79 Posted May 6, 2020 Share Posted May 6, 2020 Pokud zaparkuješ vedle stojících MP a nic ti "neudělají" je to přímo pozvánka k parkování Jinak letos toho moc nenahraju , spíš asi nic jak moc , posun hry na 18.30 je pro mě nepřijatelný , jde sice o půl hodinu ale pro mě rozhodující . Scratch 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Scratch Posted May 8, 2020 Share Posted May 8, 2020 Taky bych radsi od 18 , ale porad nevim jak s kolenem, no zkusit to jednou musim.... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pe.Tr Posted May 12, 2020 Author Share Posted May 12, 2020 nějaké další tlusté prasátko dneska dorazí ? Weri 605 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pe.Tr Posted May 16, 2020 Author Share Posted May 16, 2020 tak ještě tak dva tři úterky a mohu sem dát nějaké to foto či videjko Jen mě mrzí, že nikdo novej se nepřidá , nekoušem , max jednou za čas okopem Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
brixtr Posted May 16, 2020 Share Posted May 16, 2020 @Pe.Tr jednou za čas? nechtěl jsi spíš napsat 1x za 10 minut? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pe.Tr Posted May 16, 2020 Author Share Posted May 16, 2020 no bóóóóže tak jsem akorát chtěl Radkovi přihrát celého Chouláka Péťa, Klemoň and brixtr 3 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pe.Tr Posted June 2, 2020 Author Share Posted June 2, 2020 Péťa 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Weri 605 Posted June 2, 2020 Share Posted June 2, 2020 Jak poznáte kdo je proti komu.....? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Laďa Posted June 2, 2020 Share Posted June 2, 2020 To je jím jedno. Oni hrají na branku, kterou mají blíže Péťa, Weri 605 and Klemoň 3 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
MJSytic Posted June 3, 2020 Share Posted June 3, 2020 Včera to vypadalo, že jsou všichni proti mně Jinak malej Ronaldo a jeho ještě menší bráška Messi dostanou příště handicap v podobě "vikingské vesty bolesti" Aby věděli, jak moc těžký to my ostatní máme Pe.Tr, radim.1008 and brixtr 3 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pe.Tr Posted July 21, 2020 Author Share Posted July 21, 2020 hojte, jakoze dneska MJSytic, Veverka, Klemoň and 3 others 6 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pe.Tr Posted July 22, 2020 Author Share Posted July 22, 2020 @306-Kubik-S16 nelajkovat ale dostavit se na hřiště špekoune Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
306-Kubik-S16 Posted July 22, 2020 Share Posted July 22, 2020 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Klemoň Posted August 4, 2020 Share Posted August 4, 2020 No z těch fotek to vypadá, že to opravdu hrajou a pobíhají . . . Ale kdyby to nebylo tak brzy , mohl bych dělat alespoň vodonoše . . . a nebo vždy od druhé půle Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pe.Tr Posted August 15, 2020 Author Share Posted August 15, 2020 kdyby se chtěl někdo přidat ..... https://www.facebook.com/groups/874949382843411/?ref=share je to defacto pro praháky + okolí 30km , někdo i ze vzdálenějšího koutu kraje Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Scratch Posted August 17, 2020 Share Posted August 17, 2020 V 4. 8. 2020 at 16:18, Klemoň napsal: No z těch fotek to vypadá, že to opravdu hrajou a pobíhají . . . Ale kdyby to nebylo tak brzy , mohl bych dělat alespoň vodonoše . . . a nebo vždy od druhé půle hele rikal jsi, ze mas dlouhy stredy, a tohle je utery. Do prace jezdis na 8:3O, tak prijed na 7:30 a pak stihnes i fotbal. Jinak to jsou JEN vymluvy Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts