Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Zdravím místní znalce 😁

Mám Peugeot 206  v benzínu. Ukradli mi batoh kde jsem měl klíček. V náhradním klíčku nebyl čip, takže jsem nenastartoval. V Peugeotu jsem si nechal udělat nový klíček s čipem, ale stejně nenastartuji, protože klíček není naparovany na imobilizér. Dá se tohle nějak obejít abych nemusel do Peugeotu? Všude kde jsem se ptal v servisech atd tak mi řekli že imobilizér neobejdou. Auto mám na popojíždění a nechce se mi ho táhnout na laně do Prahy a nechat tam tisíce za nějakou prkotinu.

Díky za každou radu 👍

• O 9 měsíců později...
Odesláno

Ahoj, s dovolením vložím svůj dotaz do toho vlákna abych nezakládal nové.

Měl bych na Vás dotaz ohledně imobilizéru - Je to Berlingo 1.4 první model 2001. Sekla se spínačka, dal jsem jinou, auto točí ale i když dám původní klíč na kroužek imobilizéru tak se nenačte a auto nechytá.

Nevíte v čem by mohl být problém ? Nebo jak se dělá vyřazení imobilizéru ?

Děkuji.

Odesláno

Kroužek by mel být ok, konektor jsem ani neodpojoval a kroužek jsem jen sesunul a pak dal zpět.

Ale v diagnostice to píše závadu imobilizéru a nejde smazat, a na palubce zůstane svítit kontrolka s klíčem.

Odesláno

Už vyřešeno... Původně jsem si nevšimnul že spínačku měnil už někdo přede mnou takže čip z původního klíče byl přilepený na tom plastu pod volantem. Já to zkoušel bez tohoto plastu a přikládal jsem klíček bez čipu. 

Ale díky za rady.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...