Knoxville009 Odesláno 5. květen 2020 Odesláno 5. květen 2020 Zdravím místní znalce Mám Peugeot 206 v benzínu. Ukradli mi batoh kde jsem měl klíček. V náhradním klíčku nebyl čip, takže jsem nenastartoval. V Peugeotu jsem si nechal udělat nový klíček s čipem, ale stejně nenastartuji, protože klíček není naparovany na imobilizér. Dá se tohle nějak obejít abych nemusel do Peugeotu? Všude kde jsem se ptal v servisech atd tak mi řekli že imobilizér neobejdou. Auto mám na popojíždění a nechce se mi ho táhnout na laně do Prahy a nechat tam tisíce za nějakou prkotinu. Díky za každou radu Citovat
ChouLu Odesláno 5. květen 2020 Odesláno 5. květen 2020 Umím vyřešit;). Odkud jsi? Napiš mi do zpravy Citovat
Chajda Odesláno 5. únor 2021 Odesláno 5. únor 2021 Ahoj, s dovolením vložím svůj dotaz do toho vlákna abych nezakládal nové. Měl bych na Vás dotaz ohledně imobilizéru - Je to Berlingo 1.4 první model 2001. Sekla se spínačka, dal jsem jinou, auto točí ale i když dám původní klíč na kroužek imobilizéru tak se nenačte a auto nechytá. Nevíte v čem by mohl být problém ? Nebo jak se dělá vyřazení imobilizéru ? Děkuji. Citovat
Havlicek.Lukas Odesláno 5. únor 2021 Odesláno 5. únor 2021 v imobilizeru jiste ne pokud si krouzek neposkodil - nezapomel zapojit atd. bude problem nekde dal. treba pojistka rele palivoveho cerpadla atd. Citovat
Chajda Odesláno 5. únor 2021 Odesláno 5. únor 2021 Kroužek by mel být ok, konektor jsem ani neodpojoval a kroužek jsem jen sesunul a pak dal zpět. Ale v diagnostice to píše závadu imobilizéru a nejde smazat, a na palubce zůstane svítit kontrolka s klíčem. Citovat
PaKr Odesláno 5. únor 2021 Odesláno 5. únor 2021 Píšeš, že jsi dal JINOU spínačku, takže předpokládám z vrakáče, tak bych zkusil z "nového" klíčku vyndat čip inoxing ohodnotil 1 Citovat
inoxing Odesláno 5. únor 2021 Odesláno 5. únor 2021 Musis prohodit vnitrek klice- transponder. Tzn. ten puvodni klic, s kterym auto startovalo ma v sobe naparovany immo transponder a ten musis dat do "noveho klice". Citovat
Chajda Odesláno 6. únor 2021 Odesláno 6. únor 2021 Už vyřešeno... Původně jsem si nevšimnul že spínačku měnil už někdo přede mnou takže čip z původního klíče byl přilepený na tom plastu pod volantem. Já to zkoušel bez tohoto plastu a přikládal jsem klíček bez čipu. Ale díky za rady. PaKr a inoxing ohodnotil 2 Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.