Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Jinak nápravu na 405 při repasi vůbec není nutné vyndavat z auta, natož nechávat tam repasáři tu svoji a vzít si nějakou jeho, jen tak mimochodem.

To \"repasář\" nebude asi \"repasář\",ale majitrel peugeot vrakoviště a pošle ti nápravu (novou) jinou, z nějaký bouračky...co mu tam leži ladem---

Odesláno

Tak to zase není, ti co nápravy repasují mívají běžně nějaké v zásobě, a nechávají ty čepy někde přelisovat. Já jen poukazuji na to, že s pomocí přípravku se daj ty čepy nápravnice vyměnit i na autě, bez sundavání nápravnice a tím i bez odpojování nádrže atd., to za prvé - takže vám zůstane ta vaše původní nápravnice, a pak taky poukazuju na potřebu použít kvalitní čepy - protože už jsem jako čepy viděl vskutku leccos :/

Odesláno

Podle sjíždění pneumatik mám nápravu v dobrém stavu, ale chci aby vydržela co nejdéle. Co se dá krom šetrné jízdy ještě pro to udělat? Na co si dávat pozor?:cool:

[upravil dne 4/4/06 Tommate]

• O 2 týdny později...
Odesláno

Poznate aj niekoho, kto by repasoval zadne napravy na Slovensku, nebodaj v okoli Kosic? Zatial som nikoho nenasiel a tiez mi vo vsetkych servisoch vravia, ze ma to vyjde min. na 15.000,-Skk. Na vrakovisku mi povedali, ze v dobrom stave viem zohnat zadnu napravu do 8.000,-Skk, ale momentalne nikde nic...

Odesláno
Původně zaslal: oddie

Od modelu 93 - tzn. od konce r.92 je nový model, vyznačující se novým interiérem, a výztuhami ve dveřích. Plus pár bezvýznamných drobností. Jinak je to furt totéž.

Mno a nova elektrika. :D ...a plus par bezvyznamnych drobnosti.

Odesláno
Původně zaslal: Tommate

co jsem tu zahlíd na foru na téma zadní náprava, tak už to dělá kde kdo a cena se pohybuje kolem 5000 s tím že jim necháš starou -- pak už si musíš zvážit jak dlouho chceš to auto mít, nebo jak dlouho vydrží ten zbytek auta ;) -- já bych do toho neinvestoval pokud bych nepočítal s autrm aspoň ještě tři roky

PLS....niekoho na SLOVENSKU.... :bojim

Akosi mam problem niekoho najst...vsade mi chcu menit napravnicu a ramena....15.000,- Skk len tak fukne.

Nakoniec sa rozhodne zajst na dovcu na Cechy :D a dam si to spravit u Vas.

Odesláno
Původně zaslal: starter

čeče pokud jezdíš závody a na dálnici víc jak 130 tak na diesel zapomeň, sečetl sem tvoje požadavky a jasná volba je benzín

:papa

s 1.8TD rv 91 som siel z Kosic do Trnavy vkuse 130-150 po dialnici (mam na mysli tie kusky dialnic popod Tatry, cez Zilinu a tak...) a priemerka mi vysla pod 6 litrov...:papa

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...