Neon Odesláno 4. duben 2006 Odesláno 4. duben 2006 Jinak nápravu na 405 při repasi vůbec není nutné vyndavat z auta, natož nechávat tam repasáři tu svoji a vzít si nějakou jeho, jen tak mimochodem. To \"repasář\" nebude asi \"repasář\",ale majitrel peugeot vrakoviště a pošle ti nápravu (novou) jinou, z nějaký bouračky...co mu tam leži ladem--- Citovat
oddie Odesláno 4. duben 2006 Odesláno 4. duben 2006 Tak to zase není, ti co nápravy repasují mívají běžně nějaké v zásobě, a nechávají ty čepy někde přelisovat. Já jen poukazuji na to, že s pomocí přípravku se daj ty čepy nápravnice vyměnit i na autě, bez sundavání nápravnice a tím i bez odpojování nádrže atd., to za prvé - takže vám zůstane ta vaše původní nápravnice, a pak taky poukazuju na potřebu použít kvalitní čepy - protože už jsem jako čepy viděl vskutku leccos :/ Citovat
Tommate Odesláno 4. duben 2006 Odesláno 4. duben 2006 Podle sjíždění pneumatik mám nápravu v dobrém stavu, ale chci aby vydržela co nejdéle. Co se dá krom šetrné jízdy ještě pro to udělat? Na co si dávat pozor? [upravil dne 4/4/06 Tommate] Citovat
Medvěd Odesláno 4. duben 2006 Odesláno 4. duben 2006 Zkus si dodělat maznice k ramenům a následně občas promazat, pokud je náprava O.K., její životnost to může podstatně prodloužit. Citovat
skupko Odesláno 19. duben 2006 Odesláno 19. duben 2006 Poznate aj niekoho, kto by repasoval zadne napravy na Slovensku, nebodaj v okoli Kosic? Zatial som nikoho nenasiel a tiez mi vo vsetkych servisoch vravia, ze ma to vyjde min. na 15.000,-Skk. Na vrakovisku mi povedali, ze v dobrom stave viem zohnat zadnu napravu do 8.000,-Skk, ale momentalne nikde nic... Citovat
skupko Odesláno 21. duben 2006 Odesláno 21. duben 2006 Původně zaslal: oddie Od modelu 93 - tzn. od konce r.92 je nový model, vyznačující se novým interiérem, a výztuhami ve dveřích. Plus pár bezvýznamných drobností. Jinak je to furt totéž. Mno a nova elektrika. ...a plus par bezvyznamnych drobnosti. Citovat
skupko Odesláno 21. duben 2006 Odesláno 21. duben 2006 Původně zaslal: Tommate co jsem tu zahlíd na foru na téma zadní náprava, tak už to dělá kde kdo a cena se pohybuje kolem 5000 s tím že jim necháš starou -- pak už si musíš zvážit jak dlouho chceš to auto mít, nebo jak dlouho vydrží ten zbytek auta -- já bych do toho neinvestoval pokud bych nepočítal s autrm aspoň ještě tři roky PLS....niekoho na SLOVENSKU.... Akosi mam problem niekoho najst...vsade mi chcu menit napravnicu a ramena....15.000,- Skk len tak fukne. Nakoniec sa rozhodne zajst na dovcu na Cechy a dam si to spravit u Vas. Citovat
skupko Odesláno 21. duben 2006 Odesláno 21. duben 2006 Původně zaslal: starter čeče pokud jezdíš závody a na dálnici víc jak 130 tak na diesel zapomeň, sečetl sem tvoje požadavky a jasná volba je benzín s 1.8TD rv 91 som siel z Kosic do Trnavy vkuse 130-150 po dialnici (mam na mysli tie kusky dialnic popod Tatry, cez Zilinu a tak...) a priemerka mi vysla pod 6 litrov... Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.