Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Ahojte všetci, potrebujem radu alebo skorej pomoc. Je tu v Prahe niekto z vás kto má diagnostiku a vedel by mi napichnut Peugeot 406 r.v. 2000 HDI aby mi vymazal kontrolku motora? Je to max na 5 min času a nechce sa mi platiť servisu za toto 500kc. Moc by ste mi pomohli. Ak je to v zlej sekcii tak mi to presuňte, díky moc aspoň za dáku odpoveď 

Odesláno

Třeba já.. ale pod 500 ti to nenapíchnu ani já ani nikdo jiný ;) Pokud máš zájem, jsem z čakovic, tak mi kdyžtak napiš.. 

Odesláno (upraveno)
před 4 hodinami, martini888 napsal:

Prepáč ale písal som tam že servisu nedám zato 500 a ty mi píšeš že pod 500 mi to nenapichnes, podľa mňa je to moc za 5 min práce 500. Srry

diagnostika z ciny za 2 litry
3 hodiny prace si to nainstalovat
a muzes si s tim hrat klidne cely den/ tyden/ mesic/ rok

Upraveno uživatelem Havlicek.Lukas
Odesláno (upraveno)

Můžeš si vybevení koupit a naučit se s tím. Předtím doporučuju strávit pár let nad opravou aut, abys pochopil, jak věci fungují. Pak ti pár let bude trvat vyznat se v elekronice obecně a next level v autech. Až tohle všechno budeš mít v merku, tak sem napiš, že děláš diag za 100Kč. Dojde ti to samo a přestane tě to samotnýho bavit dotovat časem a penězma, který jsi do toho nasypal za ty leta před tím.  To v případě, že chceš pomocí diagnostiky něco umět opravit, ne jen vymazat chybu, která se tam nejpozději objeví znovu za 30km od baráku a ty to takhle uděláš ještě 5x po sobě (to mazání chyb) až přijdeš na to, že to nemá efekt. :)

Jestli nechceš, aby ti svítila kontrolka motoru, tak si ji můžeš třeba zalepit, protože mazat chyby, které tam jsou díky závadě (ne proto, že je to baví se objevovat, ikdyž, kdo ví), se bez odstranění závady objeví znovu hned nebo po pár km. Takový ty krabičky na rádobydiagnostiku za 79Kč neumí spolehlivě ani chyby vyčíst (tím spíš u PSA)- je to taková hračka, z kterou si můžeš pustit tak otáčkomeř na displeji telefonu.

Upraveno uživatelem inoxing
  • O 2 měsíce později...
Odesláno

Ahojte. Nema tady nekdo z okoli Vsetina diagnostiku a znalosti? Potreboval bych v BSI 508SW (2011) aktivovat tazne zarizeni, aby mi couvaci senzory prestaly detekovat napevno instalovanou kouli. Diky!

Odesláno (upraveno)

jasně že se to jeví jinak. Protože je elektroinstalace  uni CANBUS a pak typová CANBUS. ..Uni CANBUS má většinou svoji ŘJ ale nejde přikódovat do auta typová CANBUS se pokud má auto přípravu zapojí do připravených kablíků přikóduje se k ŘJ vozu a pak vše funguje jak má. Pokud auto nemá přípravu na TZ  tak je u ní schéma kde se připojit do jakého kablíku.   Když se podíváš na jakýkoliv lepší eshop s tažnými zařízeními a zadáš do konfigurátoru svoje auto tak ti to vyhodí x možností " železa" a x možností elektroinstalace tak vždy je potřeba brát typovou ta se dá s autem " spárovat" univerzální bude fungovat ale neumí ty věci jako umí ta typová. 

Upraveno uživatelem Vena garážmistr

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...