Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Tuha spojka?

Recommended Posts

Odesláno

Mam na P 405 strasne tuhou spojku,kdyz jsem ho kupoval tak mi prodejce tvrdil,ze je to normalni tak se chci zeptat jestli je to pravda. Dik

[upravil dne 19.3.06 bimbo405]

Odesláno

Peugeoty mavaju tuhsie spojky, oproti napr. Skode (Fabia). Ale moze to byt aj jej opotrebovanim, ak sa stlaca az prilis tuho. Ja som mal tiez dost tuhu spojku na P309, zle sa mi radilo 1 a R pri parkovani, po jej komplet vymene je to o poznanie lepsie - auto ako nove. Tiez som menil prevodovy olej. Myslim, ze 405 ma spojku cez lanko.

Odesláno

Odvzdušňovat není co, je ovládaná lankem.Zkus se podívat na pedál, je na něm úchytka z umělé hmoty, ve které drží lanko.Ten plast může být opotřebovaný, pak jde pedál chvíli ještě o trochu víc ztuha.Do doby, než držák praskne a musí se vyměnit.Jinak 405 má tužší spojku, ale není to tak hrozný.

Odesláno

no u me bych rekl ze je to az moc tuhy,pri jizde po meste to mam jak posilovaci stroj :D

Odesláno

Jak u 309tky, tak ted u 406tky mam take tuhy spojkovy pedal. Znam nekolik peugeotistu z meho okoli, vsichni si na spojku stezuji (vlastne neznam nikoho, kdo by si nestezoval).

Odesláno

taky mi to jde u 405ky ztuha, už sem kvůli tomu přerval lanko a rozlomil ten plastík pod pedálem, taky to mohli udělat z hliníku nebo něčeho podobnýho

po výměně lanka to jde o něco lehčeji

nevíte co stojí a kde koupit ten plastík? mám ho půjčenej a musim ho vrátit

Odesláno

taky to s tím lankem časem provedu, ale až po výměně spojky

jinak ten mastičkář co to měl přede mnou tak to lanko ani nedal jak má být, ale div ho neomotal kolem poloosy a bylo přivázaný drátem k převodovce:o

takovejm lidem urazit pazoury:grr

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...