Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Nezná někdo tenhle penzion?


Recommended Posts

Tak to vypadá, že o koupání v Balatonu si v létě budeme moct nechat jenom zdát a tak jsem začal pátrat po týdenní dovolené v českých luzích a hájích.

No a zaujal mě tenhle penzion -  https://www.martinskeudoli.cz/ . V okolí spousta míst na výlety, mrtě rozhleden (to máme rádi) a recenze na bookingu vypadají taky celkem v OuKeji. Přeci jen kdyby někdo ale penzion konkrétně znal, bylo by rozhodování mnohem jednodušší

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

@Medvěd, byl jsem tam ;) Ale jen na snídaně + večeře, bydlel jsem o cca 100m výše. Lokalita nemá chybu, jídlo v penzionu neurazilo, ale žádný TOP to nebyl. Ubytování opravdu netuším, pokoje jsem tam neviděl. Ale musím opět vyzvednout lokalitu, je tam kam jít pěšky, kam jet na kole i kam jet autem :super

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

@Péťa jo lokalita je to uzasna, ale bude predpoklad, ze zase narvana lidma, protoze nedaleko harrachov, jizerka, sous a dalsi...... znam to tam velice dobre. 

letos snad zacnu pronajimat chalupu, uz mam na leto dva zajemce o tydenni holiday :D 

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Scratchi - lidi mi na výletech nikdy nevadily, naopak mám depku z vylidněných lokalit jak je můžeme vidět v současné době. Jinak Tvá informace je pro mě ve vztahu k tématu zcela bezcenná

Upraveno uživatelem Medvěd
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

asi tak bezcenna jako kdyz nemas rad lyze a vse s tim spojene.... a sdelujes nam to ve vlakne o lyzovani :D 

Nicmene, ja tam byl na jidle a dobry. Ubytko netusim, ale trip advisor a dalsi recenze zni vcelku slusne....... nicmene kdyz jdu do prirody, tak rozhodne nelezu na matejskou ci vaclavak (coz jsem nemohl vedet, ze uprednostnujes) :D 

Upraveno uživatelem Scratch
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • O 2 měsíce později...

No jo, na Booking budou recenze vždy ty nejlepší, když jsem napsal negativní recenzi na Hotel Permon tak ji ani nezveřejnili, kladné recenze se objeví hned, ale záporné se schovávají! Takže na Booking bych určitě nespoléhal, možná na Google budou ty recenze objektivnější.

Fotky s vybavením pokojů asi nafotili v nejlepším pokoji kterej tam byl jeden a vystavili na Booking, zbytek hrůza a běs.

Upraveno uživatelem Radek Hurvajz
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Naopak booking ma hodnoceni nejlepe propracovane a odmitaji mazat recenze. Parkrat jsme pozadovali smazani recenze od hosta, ktera se nezakladala na pravde, kdy jeho nepravda sla zjistit nahlednutim do potvrzeni rezervace, booking nam vzdy odpovedel, ze do recenzi nezasahuje. Pote aspon pridali moznost, aby se ubytovatel mohl k recenzi vyjadrit.

Samozrejme booking ma zajem ubytovani prodavat, tak se v nahledu ukazuji ty lepsi, nicmene podle celkoveho hodnoceni se da dobre orientovat.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

    • Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
×
×
  • Vytvořit...