Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Zámek předních levých dveří 207 - r.v 2006


RichVa

Recommended Posts

Ahoj

U 207ky (z podpisu)  začal totálně zlobit centrál - auto se nedařilo zamknout, nešlo zamknout ani klíčkem u řidiče. Po vypnutí se samo v minutových intervalech snažilo, cvakalo centrálem ve dveřích a občas i rozblikalo blinkry jako když se nechá vyhledat na parkovišti

Po rozebrání nahlásil mechanik výsledek: Vadný motorek v centrálu předních levých dveří. Tak ho odpojil, aby nedělal kraviny.  Naštěstí se povedlo zprovoznit zámek (tím se nedalo otočit směrem k zamknutí, byla tam vzpříčená planžeta), takže teď centrál dálkovým ovládáním zamkne vše kromě řidičových dveří, ale klíčkem ve dveřích se zamyká i odemyká celé auto.

Nesmí se tedy na to zapomenout a při odchodu namísto zmáčknutí tlačítka na klíčku ho hezky zasunout a pootočit. Stejně tak při příchodu si řidička musí otevřít dveře klíčkem - takže naštěstí se dá nyní auto normálně požívat a není to fatální problém.

A teď je otázka, zda koupit zámek nový v Peugeotu (v AutoKelly jsem se zastavil dnes a nemají ani na objednání) - je to 207 z roku 2006 nebo zkusit nějaký z vrakoviště s tím, že může být podobně "načatý".

Nemáte někdo číslo dílu, aby se mi lépe hledalo?  Na internetu jsem našel s 6ti nebo 4pinovým konektorem, ale mechanik jej neměl sundaný takže neví.

Proto dávám VIN: VF3WC9HZC33566784

Děkuji

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Číslo dílu najde někdo kdo má placenou verzi SB. No zkusil bych Hugo Boos ten by tam u sebe v tom ráji mohl mít a možná že by uměl i najít k VINku ten správný.  A myslím si že pokud by jsi pořídil z vrakárny tak bude cena i s poštovným určitě milejší než z peugeotu za nový originál. Kdyby byl problém s dopravou tak tu bych uměl zařídit od HB ke mě a buď by si řidička dojela osobně nebo bych jí to mohl do práglu hodit až budu mít cestu nebo by jsi se mohl zastavit tady u mě a poskytnul bych ti azyl aby jsi to nemusel měnit na ulici v práglu. 

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Děkuji za nabídku. Hugo Bosse zkusím, i když na netu jsem viděl nabídku nového dílu za 2500 kč, se zasláním na dobírku. Pokud by to bylo za tuto cenu, tak  bych asi šel do nového. Když by to bylo od HB tak se asi uvidíme 🙂 

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • O 2 roky později...

Zdravím. 

Taky mi blbne centrál. P 207 r.v 2006. Když se otevřou dveře řidiče, tak zámek cvaká. Už se mi stalo, že se mi zamklo nastartované auto.  Kabely v průchodce u dveří jsem kontroloval. Nenašel jsem žádný s poškozenou izolací. Výše zmiňovaný GES je dle googlu zavřený. Uměl by někdo říct, kde by se dali sehnat ty mikrospínače? Zkusil bych je vyměnit  než budu kupovat nový zámek.  Děkuji.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • O 8 měsíců později...

Zdravím. 

Koupil jsem jetý zámek z vrakáče. Vyměnil jsem ho, ale nejde zamknout auto a displej pořád hlásí otevřené dveře. Zámek jsem reklamoval, dal jsem jiný ale situace je stejná. Prodejce tvrdí, že zámky před demontáži testuje a jsou OK. Je na montáž nějaký fígl, že mi to nefunguje? Zámek jako takový reaguje na lanka.

Upraveno uživatelem Peter 207
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

    • Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
×
×
  • Vytvořit...