Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Přední nárazník před a po faceliftu


kubjat7788

Recommended Posts

Nevim, ale ty mlhovky zase takovej přínos nejsou. Rozdíl ve viditelnosti v mlze nepovažuji za znatelný, aspoň u FL. Spíš to oslňuje protijedoucí. Implantovat to na předFL nárazník, jak to měl koncept Peugeot 307 Cameleo bude asi nerálný, ikdyž je to zajímavý. Možná to zkusit nějak implatnovat do mřížky, která jde přinejhořím jednoduše vyhodit a dát druhou. Třeba čočky do krajů mřížky by možná vypadaly nenápadně, decentně. 

Je to spíš na parádu, než že by to svítilo, aspoň co se týče originál mlhovek u FL.

unnamed.jpg

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

hmm to cameleo vypadá zajímavě:mrk

Jinak, pokud bych měl něco takového řešit, tak bych zkusil rovnou něco takového:

https://shop.einparts.cz/DUOLIGHT-DRL-S-MLHOVKOU-c37_0_1.htm

se švagrem jsme je dávali na jeho FL a zatím spokojenost:roker

 

Jinak tu parkuje 306 s mlhovkama ala Š120, teda nevím, to bych raději ty mlhy oželel a o kus dál parkuje jedničková offce s mlhama ze dvojky a to je udělané velmi pečlivě a skoro bych řekl vkusně ( a to offce nemusím)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Originál sada je nezohnateľná, v čase predaja 307čky dostupná bola, ale peugeot ju zabil cenou, preto sa jej predalo strašne málo, a ani ako použitý diel sa nedá zohnať. Asi pred cca 3 rokmi ju ponúkali ešte na Aliexprese ( neoriginál napodobenina originálu ) za viac ako 50€ ale aj s neoriginál optikou ( aj tak je dôležitý hlavne ten rámček s konzolami ), čo sa zdalo tiež dosť veľa, tak som zaváhal, a teraz to už jednoducho nezoženieš nikde. 3D tlač by to samozrejme mohla vyriešiť, lenže je potrebná nejaká predloha, ideálne to origo (ktoré sa nedá zohnať).

Denné by som tam nedával, je to sice v rámci predpisov, ale denné svietenie umiestnené dole v nárazníku absolútne neplní svoj účel, pokiaľ nejazdím furt po rovine. To miesto je ideálne hlavne na kvalitné hmlovky, ktoré tam žiaľ nedali. Dokonca ani originál doplnková výbava OEM 9682 N4 nie je umiestnená ideálne, pretože je zbytočne veľmi v strede (podobne ako mlhovky po FL) čo tiež neprispieva funkčnosti, no aj tak je to stokrát lepšie ako v hlavnom svetlomete, ktoré sú absolútne nanič.

To cameleo je modifikovaný celý nárazník, ten asi tiež len tak ľahko nezoženiete, a nechcem vedieť koľko by stál. Takže buď originál prestavbová sada (9682 N4) alebo vlastnoručná piplačka ( v tom prípade by som to tlačil viac na kraj ).

Aj keď tie mlhovky reálne človek skutočne potrebuje tak maximálne 2 - 3 krát do roka (zvyšok času iba zbytočne oslňuje ostatných ), práve v tých málo momentoch sú na nezaplatenie.

 

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Jo, ta sada byla mastná. Jako teoreticky by tam šly dodělat světla z 308, případně 407, otázka, jak by to sedělo tvarově. Přecejen je to už složitější tvar, nárazníky jsou jinak dělané... Ale osobně se na to asi vykašlu :) co mám možnost jezdit autem s mlhama, stejně to je o ničem. 

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

    • Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
×
×
  • Vytvořit...