Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Když přidám u stojícího auta plnej plyn,tak mi z výfuku vylítne černej kouř. Zase to není tak hrozný. Ale soused má taky Hdi a tomu to kouří jen minimálně. Dělá to od té doby co jsem to koupil. Emisema to prošlo v pohodě. Mohlo by to být váhou vzduchu? A na kolik vyjde nová?

Odesláno

ja ked som posledne spravil to co popisujes tak som vydymil celu dielnu..... ako jazdi sused na tom aute? nejazdi rychlo? aspon v tom mojom pripade je to na 99% koli pomalej jazde.... usadeniny vo vyfuku a pod.... skus ked tak to nejakych 50-100km ponahanat (fakt ponahanat myslim tym otacky tak do 4tis ale pekne pri plnom plyne) a potom skus pozret malo by to byt lepsie... btw: za podmienky ze mas vsetko ostatne ok... bol si s tym na diagnostike? a dymi to stale alebo len vyleti a potom uz ok?

Odesláno

Moj Partner HDi tiež dymí. Myslím, že by to mohlo by? váhou vzduchu. Ja ho aj naháňam tak do 3500ot. a dymí to rovnako. Dos? často ?ahám aj príves tak okolo 1000 kg. Mal som 307 2,0 HDi a tá nedymila skoro vôbec. Patrner je 2000 a 307 bola 2002. Možno ten novší motor je nejako inovovaný :roker

Odesláno
Původně zaslal: Dafe

Když přidám u stojícího auta plnej plyn,tak mi z výfuku vylítne černej kouř. Zase to není tak hrozný. Ale soused má taky Hdi a tomu to kouří jen minimálně. Dělá to od té doby co jsem to koupil. Emisema to prošlo v pohodě. Mohlo by to být váhou vzduchu? A na kolik vyjde nová?

Jakd ykdy, záleží jak jedeš. Někdy se to usadí ve výfucku a pak pliveš jak karosa. Jindy je to OK. Kdyby to čoudilo hodně (černě) tak váha , nebo vstřiky. Váha odchází poměrně často.

Nejdrsnější, je když stojíš do kopce na volnoběh a po pár minutách na to dupneš. Udírna hadr.

Odesláno

Tenhle problém jsem řešil taky.Né že by mě to vadilo.TDi kouří mnohem více.Jezdil jsem do práce jen asi 2 km a zase domů.Prostě studený start i jízda.Momentálně jsem začal jezdit třikrát týdně po sto km a je to mnohem lepší.Ještě vyměním váhu uvidíme so to udělá.

• O 4 týdny později...
Odesláno

Problém kouření a také jemného cvrdlikání mám vyřešen. Vyměnil jsem všechny 4 vstřiky z totální firemní kámošovo bouračky a po přidání plného plynu to nekouří skoro vůbec a cvrdlikání(které přestalo vždy ve 3200 ot a najezdil jsem s tímhle zvukem asi 70tisíc) je také fuč. Nevím kolik vstřiků bylo špatných,ale teď na 100% vím že to bylo tím. Už mi jen zbývá vyřešit hlučnost motoru a mírné zakolísání otáček při startu. Problém bude asi ve vyskotlakém regulátoru na čerpadle. Ale stejně má hned lepší pocit a ještě k tomu zadarmo. Holt není nad přátele ;)

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...