Dafe Odesláno 18. březen 2006 Odesláno 18. březen 2006 Když přidám u stojícího auta plnej plyn,tak mi z výfuku vylítne černej kouř. Zase to není tak hrozný. Ale soused má taky Hdi a tomu to kouří jen minimálně. Dělá to od té doby co jsem to koupil. Emisema to prošlo v pohodě. Mohlo by to být váhou vzduchu? A na kolik vyjde nová? Citovat
Parc Odesláno 18. březen 2006 Odesláno 18. březen 2006 ja ked som posledne spravil to co popisujes tak som vydymil celu dielnu..... ako jazdi sused na tom aute? nejazdi rychlo? aspon v tom mojom pripade je to na 99% koli pomalej jazde.... usadeniny vo vyfuku a pod.... skus ked tak to nejakych 50-100km ponahanat (fakt ponahanat myslim tym otacky tak do 4tis ale pekne pri plnom plyne) a potom skus pozret malo by to byt lepsie... btw: za podmienky ze mas vsetko ostatne ok... bol si s tym na diagnostike? a dymi to stale alebo len vyleti a potom uz ok? Citovat
Martinsk Odesláno 18. březen 2006 Odesláno 18. březen 2006 Moj Partner HDi tiež dymí. Myslím, že by to mohlo by? váhou vzduchu. Ja ho aj naháňam tak do 3500ot. a dymí to rovnako. Dos? často ?ahám aj príves tak okolo 1000 kg. Mal som 307 2,0 HDi a tá nedymila skoro vôbec. Patrner je 2000 a 307 bola 2002. Možno ten novší motor je nejako inovovaný Citovat
vector Odesláno 19. březen 2006 Odesláno 19. březen 2006 Původně zaslal: Dafe Když přidám u stojícího auta plnej plyn,tak mi z výfuku vylítne černej kouř. Zase to není tak hrozný. Ale soused má taky Hdi a tomu to kouří jen minimálně. Dělá to od té doby co jsem to koupil. Emisema to prošlo v pohodě. Mohlo by to být váhou vzduchu? A na kolik vyjde nová? Jakd ykdy, záleží jak jedeš. Někdy se to usadí ve výfucku a pak pliveš jak karosa. Jindy je to OK. Kdyby to čoudilo hodně (černě) tak váha , nebo vstřiky. Váha odchází poměrně často. Nejdrsnější, je když stojíš do kopce na volnoběh a po pár minutách na to dupneš. Udírna hadr. Citovat
piškotek Odesláno 19. březen 2006 Odesláno 19. březen 2006 Tenhle problém jsem řešil taky.Né že by mě to vadilo.TDi kouří mnohem více.Jezdil jsem do práce jen asi 2 km a zase domů.Prostě studený start i jízda.Momentálně jsem začal jezdit třikrát týdně po sto km a je to mnohem lepší.Ještě vyměním váhu uvidíme so to udělá. Citovat
Dafe Odesláno 12. duben 2006 Autor Odesláno 12. duben 2006 Problém kouření a také jemného cvrdlikání mám vyřešen. Vyměnil jsem všechny 4 vstřiky z totální firemní kámošovo bouračky a po přidání plného plynu to nekouří skoro vůbec a cvrdlikání(které přestalo vždy ve 3200 ot a najezdil jsem s tímhle zvukem asi 70tisíc) je také fuč. Nevím kolik vstřiků bylo špatných,ale teď na 100% vím že to bylo tím. Už mi jen zbývá vyřešit hlučnost motoru a mírné zakolísání otáček při startu. Problém bude asi ve vyskotlakém regulátoru na čerpadle. Ale stejně má hned lepší pocit a ještě k tomu zadarmo. Holt není nad přátele Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.