Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Emotion Day(s) 2020 - Peugeot Roadshow


Verýsek

Recommended Posts

Jasně že celá akce je finančně dost náročná ale uvědom si že už to má nějakou tradici takže odpovědní mají vcelku přesné představy o tom kolik to stojí a kolik aut se díky takové akci dokáže dostat na trh takže si myslím že to není primárně o tom že by to byla drahá akce ale o tom že je to logisticky velmi náročné a na chodu celé akce se podílí velké množství lidí a je ekonomičtější akci odpískat ve stadiu příprav dokud jsou náklady na ní přijatelná než to rušit v okamžiku kdy bude akce na spadnutí nebo v průběhu kdy už jsou náklady úplně někde jinde a navíc jsou pronajatá místa zamluvené ubytování pro lidi a i ty lidi mají smlouvu na tu akci to jsou potom šílený náklady který by se museli odepsat. 

    Však podívej se kolik akcí se ruší v celém světě, sportovní akce se taky pokud to jde ruší raději dřív než těsně před akcí protože je zbytečné na akci tratit víc než je nutné. 

Upraveno uživatelem Vena garážmistr
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Charlie1

Ano akce v tomto rozsahu je finančně náročná. Pokud by to bylo jak uvádíš, tak jí do plánu promo akcí dovozce nedá a nebude čekal na nějakou výmluvu. O tom, že je úspěšná není pochyb. Chceš důkaz? Peugeot si koupil značku Opel a dovozce letos pro tuto značku organizoval podobnou akci. Předpokládám, že se bohužel také ruší  

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Vzhledem k tomu, že se Roadshow jede už několik let a pořád je stejně finančně náročná, tak s tím finance nemají co dělat. A hlavně na akci se denně ukáže 100 a více lidí a nařízení státu víme všichni. A aby Peugeot vyhodil peníze a ve finále by na Roadshow skoro nikdo nebo vůbec nikdo nepřišel, tak nemá cenu akci pořádat. S akcí se do poslední chvíle počítalo, když už na Roadshow dorazili Hybridní 508. Zatím se neuvažuje, že by se konala jindy, ale jak už jsem psala, pokud nastane změna budu vás včas informovat. 

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

před 4 hodinami, Charlie 1 napsal:

Spíš bych to viděl ,že tahle akce je pro Peugeot ČR finančně náročná,tak se kvůli koronaviru zrušila....to by se nemohlo chodit ani do. Obchoďáků,kde je taky naráz víc jak 100lidi a uzavřený prostor....

To je právě ten paradox. Akce nad 100lidí se ruší, ale obchoďáky a hospody zatím zůstávají otevřené. Na to už vláda odvahu nemá... :roll 
Jinak finančně to samozřejmě náročné je, ale pokud by se to nevyplatilo a nemělo to vždycky úspěch, tak to plánovat nebudou. Takže tvoje domněnka, že se to Peugeotu jakože hodilo, je zcela mimo mísu ;) Ba naopak jim to všechno "neumím psát slušně" zkomplikovalo :grr 

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • O 10 měsíců později...

Jak to vypadá s letošní roadshow ?  Podle tohoto by mohla být ?:

Data z celého světa podle bývalého ministra zdravotnictví, epidemiologa Romana Prymuly ukazují, že riziko nákazy ve stravovacích provozech je na sedmém až osmém stupni z devíti, u hotelů je riziko na stejné škále na čtvrtém stupni. Riziko se musí promítat do vládních opatření. S řadou poměrně tvrdých restrikcí se dá počítat zhruba do března, mezi dubnem a červnem nastane fáze postupného rozvolňování. Od června by měla platit jen mírná opatření korespondující s loňským létem, či mírnější. Prymula to dnes řekl v diskusi pořádané v rámci projektu HOREKA 112.

 

 

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • O 1 měsíc později...

Ano správně na Peugeot Roadshow se intenzivně pracuje, ale dokud nebude květen a první den akce, tak tomu neuvěřím. Uvidíme co vláda zase zakáže nebo třeba už povolí. 

Každopádně nová 308 k projetí na Roadshow určitě nebude, protože má teprve ofiko přijít na náš trh až na podzim. Možná statika, ale vzhledem k tomu, že vím jaká dokáže být komunikace s FR, tak v to též nevěřím. 

No a nová 508 PSE.. Na Importu jsem se neptala.. Zjistím to.. Ale z doslechu to vypadá, že se k nám na náš trh vůbec nedostane.. Možná max. tak jeden kus.. Na jednu stranu chápu, ale na druhou bych si jí sakra chtěla vyzkoušet a určitě bych nebyla sama.. 

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • O 1 měsíc později...

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

    • Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
×
×
  • Vytvořit...