Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Peugeot 207sw 1.4 70kw


kalelu@seznam.cz

Recommended Posts

Zdravím Vas 🙂 poridil jsem si pezota a hned jsem řešil několik problémů během ani ne 14 dnů a nasypal dotoho necelou dvacku už poslední problemy které mi sbyvaji k dořešení je párování klice s autem jestli byste mi mohli nějak poradit aby frčel central majitelka predemnou měnila baterku a od té doby nejde 🙂 a ten vážnější problém a poslední je že auto na volnoběhu když je zahřátý motor nedrží otáčky jede nepravidelne po pár sekundách zdechne za studena nebo po proslapnuti plynu jede normálně na červené nemám taky vážnější problémy pouze při nastartování budu rád za každou radu děkuju 🙂 Lukas

 

Upraveno uživatelem kalelu@seznam.cz
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

K tomu klíčku- pokud immo sedí, tak zasuneš klíč do spínačky, zmákčnes zamykání a otočíš do kontrolek na 5s. Dálka spárovaná.

Ten motor- těžko říct. Je to motor Prince, takže vyčíst závady. Může to být vanosama (kroužkama ke kanálům pro řízení vanosů), může to být olejovým čerpadlem, kde ti padaj hydroštely a na volnoběh ti to Valvetronik neudrží, může to být cokoliv... vyčtení závad prvně, bez toho se nehneš z místa.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • O 2 týdny později...

Díky moc draku dneska jsem to vezl do dalsiho servisu minulý mi řekl že nevím kde je problem že koukal na klapu a sání a všechno vpohode byl férový a nevzal ani kacku.  Uvidíme co mi řeknou kluci jinde každopádně vyčíst závadu nejde protože systém žádnou závadu nehlásí 🙂 řekl jsem mu otom centrálu a borec mi řekl jestli to byla ženská tak je nejspíš baterka jenom naopak že se to stává a koukne mi nato stím klicem jsem to zkoušel podle manuálu natech 10s a nic 🙂 tak je možná fakt naopak uvidí se 

Upraveno uživatelem kalelu@seznam.cz
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Jenom až to bude někdo vyčítat diagnostikou, tak jedině original, s tímhle motorem tím spíš. Klapka motoru u tohoto motoru se čistit nemusí, neplní funkci škrtící klapky za normálního stavu, o škrcení vzduchu se stará Valvetronik. A ideálně najít někoho v okolí, kdo těmhle motorům rozumí a dělal je, jinak je to marnej boj něco hledat. Můžeš zajet i do nějakého BMW servisu pro radu, když budou ochotní poradit, je to jejich motor.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

    • Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
×
×
  • Vytvořit...