Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

přístrojovka alá Lexus....

Recommended Posts

Odesláno
Původně zaslal: Hics

To Kvasky:

Podle diagnostiky. - tedy teplotu motoru a otáčky. Rychlost tak, že auto musí bejt na heveru a vim, že při 2000 rpm při 5tce má jet auto 110 km/hod. Nejdřív zkalibruju podle diagnostiky otáčkoměr - z displaye odečtu hodnotu a nasadim ručku - pak Rychloměr - mezitim se ohřeje motor a teploěr nastavim stejně jako otáčkoměr a palivoměr - natankuju plnou a ručku nasadim na plnou... Easy job...:super:super:super

Aha, a tu diagnostiku máš doma? Mám doma rozebranou přístrojovku z 306-ky a o tomhle jsem právě přemýšlel jak to zkalibrovat. Ja jsem to chtěl udělat tak, že si označím kde je ručička v nulový poloze a pak při smontovávání ji usadil do stejný polohy. Ta 306-ka má fakt hnusný budíky. Ani nemá podsvětlený ručičky:grr:grr

[upravil dne 18.3.06 Kvasky]

Odesláno

tak jsem ten zazrak shlednul v realu, a musim rict, ze oproti fotkam je to ..............................................

....................................................

............................. mnohem lepsi! :D

2Kvasky: jak ktera, vyssi vybavy maji budiky i rucicky podsvetleny.

Odesláno

Když už sme u toho podsvětlení-mám 405 starej model a moc se mi nelíbí jak to svítí-zdá se mi že málo nějakou regulaci intenzity svícení tam nečekám ale jde to nějak vyřešit??? jaký tam sou žárovičky???

Odesláno
Původně zaslal: Vvitty

potenciometr na regulaci jasu je nekde pod palubkou, nalevo od volantu... obvykle...

u starýho modelu na pravo pod volantem:superAle určitě by sis toho všiml.Já zase chtěl změnit barvu podsvícený,jenže on je rozvod světla dělanej barvenim plastem tak to nejde-jedine jestli nekdo nemá ten plast čirej(to bych měl tájem)

Odesláno

No to já sem ve 405 s budíkama spokojenej jak s designem tak s barvou podsvícení... jen kdyby to víc svítilo- na pravo ani nalevo pod volantem sem nic nenašel :myslim takže to asi regulovatelný nebude,škoda.

Odesláno

Vytvořit nějaké \"odlišné\" folie na budíky není problém, ale v mém dědovi ta palubka víc nesvítí než svítí - o ručičkách ani nemluvě. :myslim

Asi budu muset přemluvit \"jednoho\" elektronikáře aby se mě na ní podíval :D:D:D

Odesláno
Původně zaslal: Bohouš 205 GTI

Vytvořit nějaké \"odlišné\" folie na budíky není problém, ale v mém dědovi ta palubka víc nesvítí než svítí - o ručičkách ani nemluvě. :myslim

Asi budu muset přemluvit \"jednoho\" elektronikáře aby se mě na ní podíval :D:D:D

jsem ti prece rikal, ze mi mas privezt ty budiky od vostika na sraz, ne?

ale to premlouvani bude stat hodne piti :D

Odesláno

Vvitty - jak dlouho by PROSÍM trvala instalace těch tvých světelných udělátek ?

Mohl bych tu přístrojovku vyndat a hodit ti jí třeba během dne do práce - šlo by to ??? Brácha by mezitím máknul na těch fóliích a instalaci už mám v malíku :mrk Děda by si zatím odpočinul v garáži.....

Na odměně se určitě domluvíme a? už je tekutá, nebo finanční.....:papa

[upravil dne 20/3/06 Bohouš 205 GTI]

Odesláno

2 Hics: tak tomu se rika majstr styk :D povedeny...nekdy se stavim se necemu priucit :)

Odesláno
Původně zaslal: Bohouš 205 GTI

Vvitty - jak dlouho by PROSÍM trvala instalace těch tvých světelných udělátek ?

Mohl bych tu přístrojovku vyndat a hodit ti jí třeba během dne do práce - šlo by to ??? Brácha by mezitím máknul na těch fóliích a instalaci už mám v malíku :mrk Děda by si zatím odpočinul v garáži.....

Na odměně se určitě domluvíme a? už je tekutá, nebo finanční.....:papa

[upravil dne 20/3/06 Bohouš 205 GTI]

tenhle tyden musim dodelat jednu hracku a pak bych asi mel mit cas, idealni je pres vikend... musim nejdriv probrat s kalendarem, kdy budu v praze a co mam v planu :D

a chces teda modre rucicky, jo? jen abych vedel co koupit :)

myslim, ze rozumne by bylo mi hodit ty stary budiky, na kterych muzu v klidu upravit plasty a pak pres to hodit folie... btw, ty chces mit jine nez origo folie?

Odesláno

:mrk :mrk :mrk no ze me to nenapadlo, ze ta pristrojovka, co Vvitty linkoval v jinem vlakne, je Hicsova....

...takovej pech, takovej umeleckej palubkar a zrovna to musi bejt ten, co ho maji ve sprave dve blondynky, do tyhle party uz se asi nedostanu :D :D :D

Moc pekny, Hicsi ;)

Odesláno

Nic se neboj Netopírko - tohle není uzavřená společnost...Až bude zase nějaký focení, tak tě přiberu... Alespoň tě spatřej i ti členové, pro které jsi zatím známa jen slovem...:D:D:D

Odesláno

Tak tomu říkám dokonalá práce, super!!!!!!!!!! Můžu jen tiše závidět, ale co, kdyby to měl každej, tak to není tak zajimavý. Ale nezbejvá než se rozplívat blahem a slintat:D

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...