Kvasky Odesláno 18. březen 2006 Odesláno 18. březen 2006 Původně zaslal: Hics To Kvasky: Podle diagnostiky. - tedy teplotu motoru a otáčky. Rychlost tak, že auto musí bejt na heveru a vim, že při 2000 rpm při 5tce má jet auto 110 km/hod. Nejdřív zkalibruju podle diagnostiky otáčkoměr - z displaye odečtu hodnotu a nasadim ručku - pak Rychloměr - mezitim se ohřeje motor a teploěr nastavim stejně jako otáčkoměr a palivoměr - natankuju plnou a ručku nasadim na plnou... Easy job...:super:super Aha, a tu diagnostiku máš doma? Mám doma rozebranou přístrojovku z 306-ky a o tomhle jsem právě přemýšlel jak to zkalibrovat. Ja jsem to chtěl udělat tak, že si označím kde je ručička v nulový poloze a pak při smontovávání ji usadil do stejný polohy. Ta 306-ka má fakt hnusný budíky. Ani nemá podsvětlený ručičky:grr:grr [upravil dne 18.3.06 Kvasky] Citovat
Vvitty Odesláno 18. březen 2006 Odesláno 18. březen 2006 tak jsem ten zazrak shlednul v realu, a musim rict, ze oproti fotkam je to .............................................. .................................................... ............................. mnohem lepsi! 2Kvasky: jak ktera, vyssi vybavy maji budiky i rucicky podsvetleny. Citovat
Sedlous Odesláno 18. březen 2006 Odesláno 18. březen 2006 Když už sme u toho podsvětlení-mám 405 starej model a moc se mi nelíbí jak to svítí-zdá se mi že málo nějakou regulaci intenzity svícení tam nečekám ale jde to nějak vyřešit??? jaký tam sou žárovičky??? Citovat
Vvitty Odesláno 18. březen 2006 Odesláno 18. březen 2006 potenciometr na regulaci jasu je nekde pod palubkou, nalevo od volantu... obvykle... Citovat
Marda106 Odesláno 19. březen 2006 Odesláno 19. březen 2006 No tak to je naprosta nadhera tyhle budicky takovy by se mi taky libily tak sikovnej asi nikdy v zivote nebudu abych neco tak krasnyho zvladnul...:super:super Citovat
Capy Odesláno 19. březen 2006 Odesláno 19. březen 2006 Původně zaslal: Vvitty potenciometr na regulaci jasu je nekde pod palubkou, nalevo od volantu... obvykle... u starýho modelu na pravo pod volantem:superAle určitě by sis toho všiml.Já zase chtěl změnit barvu podsvícený,jenže on je rozvod světla dělanej barvenim plastem tak to nejde-jedine jestli nekdo nemá ten plast čirej(to bych měl tájem) Citovat
Sedlous Odesláno 19. březen 2006 Odesláno 19. březen 2006 No to já sem ve 405 s budíkama spokojenej jak s designem tak s barvou podsvícení... jen kdyby to víc svítilo- na pravo ani nalevo pod volantem sem nic nenašel takže to asi regulovatelný nebude,škoda. Citovat
Bohouš Odesláno 20. březen 2006 Odesláno 20. březen 2006 Vytvořit nějaké \"odlišné\" folie na budíky není problém, ale v mém dědovi ta palubka víc nesvítí než svítí - o ručičkách ani nemluvě. Asi budu muset přemluvit \"jednoho\" elektronikáře aby se mě na ní podíval :D:D Citovat
Vvitty Odesláno 20. březen 2006 Odesláno 20. březen 2006 Původně zaslal: Bohouš 205 GTI Vytvořit nějaké \"odlišné\" folie na budíky není problém, ale v mém dědovi ta palubka víc nesvítí než svítí - o ručičkách ani nemluvě. Asi budu muset přemluvit \"jednoho\" elektronikáře aby se mě na ní podíval :D:D jsem ti prece rikal, ze mi mas privezt ty budiky od vostika na sraz, ne? ale to premlouvani bude stat hodne piti Citovat
Bohouš Odesláno 20. březen 2006 Odesláno 20. březen 2006 Vvitty - jak dlouho by PROSÍM trvala instalace těch tvých světelných udělátek ? Mohl bych tu přístrojovku vyndat a hodit ti jí třeba během dne do práce - šlo by to ??? Brácha by mezitím máknul na těch fóliích a instalaci už mám v malíku Děda by si zatím odpočinul v garáži..... Na odměně se určitě domluvíme a? už je tekutá, nebo finanční..... [upravil dne 20/3/06 Bohouš 205 GTI] Citovat
Guest Ludweek Odesláno 20. březen 2006 Odesláno 20. březen 2006 2 Hics: tak tomu se rika majstr styk povedeny...nekdy se stavim se necemu priucit Citovat
Vvitty Odesláno 20. březen 2006 Odesláno 20. březen 2006 Původně zaslal: Bohouš 205 GTI Vvitty - jak dlouho by PROSÍM trvala instalace těch tvých světelných udělátek ? Mohl bych tu přístrojovku vyndat a hodit ti jí třeba během dne do práce - šlo by to ??? Brácha by mezitím máknul na těch fóliích a instalaci už mám v malíku Děda by si zatím odpočinul v garáži..... Na odměně se určitě domluvíme a? už je tekutá, nebo finanční..... [upravil dne 20/3/06 Bohouš 205 GTI] tenhle tyden musim dodelat jednu hracku a pak bych asi mel mit cas, idealni je pres vikend... musim nejdriv probrat s kalendarem, kdy budu v praze a co mam v planu a chces teda modre rucicky, jo? jen abych vedel co koupit myslim, ze rozumne by bylo mi hodit ty stary budiky, na kterych muzu v klidu upravit plasty a pak pres to hodit folie... btw, ty chces mit jine nez origo folie? Citovat
Ladis Odesláno 20. březen 2006 Odesláno 20. březen 2006 Hics : super, pěkný. Máš ještě fotku bez podsvícení? Lze tu uveřejnit výrobní postup, či to podléhá patentovému řízení? Citovat
Rose Odesláno 22. březen 2006 Odesláno 22. březen 2006 Ta přístrojovka je fakt krásná ... Kroužky se dají sehnat i dráž, tak si z těch 600 nic nedělej http://www.autodoplnky.cz/index1.php?typ=DMA&showid=6563&idauto=3006 Citovat
Netopýrka Odesláno 22. březen 2006 Odesláno 22. březen 2006 :mrk no ze me to nenapadlo, ze ta pristrojovka, co Vvitty linkoval v jinem vlakne, je Hicsova.... ...takovej pech, takovej umeleckej palubkar a zrovna to musi bejt ten, co ho maji ve sprave dve blondynky, do tyhle party uz se asi nedostanu :D Moc pekny, Hicsi Citovat
Hics Odesláno 23. březen 2006 Autor Odesláno 23. březen 2006 Nic se neboj Netopírko - tohle není uzavřená společnost...Až bude zase nějaký focení, tak tě přiberu... Alespoň tě spatřej i ti členové, pro které jsi zatím známa jen slovem...:D:D Citovat
Netopýrka Odesláno 23. březen 2006 Odesláno 23. březen 2006 kdepak, hezky zustanu InKoGnItO aspon tu na foru navic ja se fotim jen s pezotkama.... Citovat
rimmer Odesláno 24. březen 2006 Odesláno 24. březen 2006 hele rekni aspon Hicsi, jak na tu folii...tisk atp. Me to osobne zajima i kdyz to treba nebudu nikdy delat...pokud na to nemas nejaky tajny patent Citovat
Huhlanek Odesláno 26. březen 2006 Odesláno 26. březen 2006 Tak tomu říkám dokonalá práce, super!!!!!!!!!! Můžu jen tiše závidět, ale co, kdyby to měl každej, tak to není tak zajimavý. Ale nezbejvá než se rozplívat blahem a slintat:D Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.