Hics Odesláno 17. březen 2006 Odesláno 17. březen 2006 Sem si trochu zablbánkoval s přístrojovkou na Xantii a zbejvaj už jen chromový kroužky kolem budiků, nakalibrovat ručky a o víkendu jde do kárky... Na bejvalý Pegině se mi sice povedla, ale tahle je řekl bych skvost... No posuďte sami... http://sweb.cz/Nik.tom/_MG_7420.JPG http://sweb.cz/Nik.tom/_MG_7421.JPG http://sweb.cz/Nik.tom/_MG_7424.JPG Citovat
VDO Odesláno 17. březen 2006 Odesláno 17. březen 2006 No ty seš fakt psychoza Nemáš někde fotku palubky z Pegy ? Citovat
lexa Odesláno 17. březen 2006 Odesláno 17. březen 2006 Vidím, že se nudíš!!:o:mad::D:papa ale jinak krááása!!!:o:super:super [upravil dne 17/3/06 lexa] Citovat
Gotrek Odesláno 17. březen 2006 Odesláno 17. březen 2006 Hicsi, Ty už se zase nudíš? Neříkej, že mám od Tebe zase kupovat Xantii, až půjdeš do novějšího... Jinak je to fakt paráda... VDO: Ti ji dnes vyfotím, než půjde autí pryč... Citovat
John Odesláno 17. březen 2006 Odesláno 17. březen 2006 Tak to koukám, prostě nádhera.... kdo umí ten umí a kdo neumí....... :o :o Citovat
mk405 Odesláno 17. březen 2006 Odesláno 17. březen 2006 Hics: nechceš se tím živit? myslím že zájemců by tu bylo dost;) Citovat
Vvitty Odesláno 17. březen 2006 Odesláno 17. březen 2006 Hics: sakra chlape, ty me stves, ted abych fakt neco udelal s tou moji 306 nadhera, co k tomu jinak rict? jen mi prozrad, jak jsi udelal ze jsou cisla bily a pruhledny, nejaka mlecna folie s cernym potiskem? nebudes o vikendu v praci, ze bych se stavil podivat? ciao Citovat
doudinek Odesláno 17. březen 2006 Odesláno 17. březen 2006 Hics: kolik by me staly takove budiky na 406ku novy model???? Dekuju:aut Citovat
VDO Odesláno 17. březen 2006 Odesláno 17. březen 2006 Hele Hicsi, ty dvě paní u tý Xantie ? Kdo to je ? ..........určitě nějaký sestřenice, co ? Citovat
Capy Odesláno 17. březen 2006 Odesláno 17. březen 2006 ÓÓÓ ty si labužník:super.Nechceš se tu podělik jak si to dělal určitě by to spoustu lidí zajímalo:roker Citovat
Hics Odesláno 17. březen 2006 Autor Odesláno 17. březen 2006 No takovej zájem sem vskutku nečekal... díky za pochvaly... vemu to postupně... To mk405: i bych moh, ale tak, jaxem to spočet, tak hádám, že 4-5 litrů za to nikdo nedá... to Vvitty: budu - klidně se stav - se domluvíme... To doudinek: 4-5 litrů. Cena je vyskoá - to vim, ale je to kompletně překopaný od základu a jen materiál je tak za 1,5K + konpletní překreslení a kupa práce kolem... To VDO: :D:D no...tyhle \"modelky/hérečky\" eště na tuning čekaj...Pokud by se jednalo o sestřenku, tak ji budu muset vyfotit za kamionem, aby z ní nevykukoval ani kousíček...:D:D To Capy: Návod? neni to žádný KnowHow, ale podrobně popisovat se mi to nechce - základ je trpělivost, nebát se, mít trochu představivost, vládnout Ilustrátorem/Corelem, mít potřebný folie, znát tiskárnu, vědět trochu o elektronice, mít nějaký vybavení a paxe dá udělat skoro všecno...Klidně vám to popíšu, ale pokud to někdo nemá před sebou, tak mu to bude stejně na prd, páč se dá celá řada věcí ve výsledku dělat jinak a třeba i lépe a navíc má každý jiné představy... Citovat
lexa Odesláno 17. březen 2006 Odesláno 17. březen 2006 2 Hics: zdravím Kralupy, koupil jsem soustruh (malý) tak zkouším blbosti, možná se ti přiblížím.:D:D:D:papa Citovat
Hics Odesláno 17. březen 2006 Autor Odesláno 17. březen 2006 No! taxe nauč dělat kroužky kolem budiků...Stáli mě 600,-... - akorát je tam jdu mlasknout. Pořid si eště tiskárnu na folie a můžem se do toho pustit...:-) Citovat
ALFWORKS Odesláno 17. březen 2006 Odesláno 17. březen 2006 Moc pekne Skoda, ze nemas odfotene ako to vyzeralo predtym.. aspon by sme vedeli co vsetko bolo prerobene .. ale fakt pekny odtien bielo-modrej Citovat
Fusion Odesláno 17. březen 2006 Odesláno 17. březen 2006 Nemůžu nesouhlasit s ostatníma, fakt skvělá práce. Mě by zajímal hrubej popis jak udělat tu fólii, já sem byl na 90% cesty, pak sem to vzdal z časových důvodů ale to myšlenku nezahazuju... Citovat
Kvasky Odesláno 18. březen 2006 Odesláno 18. březen 2006 Původně zaslal: Hics Sem si trochu zablbánkoval s přístrojovkou na Xantii a zbejvaj už jen chromový kroužky kolem budiků, nakalibrovat ručky... Paráda.... Takhle bych si to nějak představoval... Podle čeho nakalibruješ ručičky? Citovat
Hics Odesláno 18. březen 2006 Autor Odesláno 18. březen 2006 To Kvasky: Podle diagnostiky. - tedy teplotu motoru a otáčky. Rychlost tak, že auto musí bejt na heveru a vim, že při 2000 rpm při 5tce má jet auto 110 km/hod. Nejdřív zkalibruju podle diagnostiky otáčkoměr - z displaye odečtu hodnotu a nasadim ručku - pak Rychloměr - mezitim se ohřeje motor a teploěr nastavim stejně jako otáčkoměr a palivoměr - natankuju plnou a ručku nasadim na plnou... Easy job...:super:super Citovat
zoby Odesláno 18. březen 2006 Odesláno 18. březen 2006 taky by mě zajímalo jaké na to používáš folie. jestli nějaké spešl nebo tak jak já chodíš po papírnictvích a jiných obchodech a zkoušíš Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.