Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Ondryšova 5008


Ondrys75

Recommended Posts

Tak od pátku 29.. 2. 20 jsme zatím zdá se spokojenými majiteli 5008, 1.5 BlueHDi 130 MAN6, výbava Allure, základní bílá, navíc GripControl, tažné, pack Rodina, Visiopark 1.  Auto objednáno 15. 1. 20 ve znojemském Peugeotu, dodáno 29. 2. 20. Ve smlouvě byl termín dodání do 20. 5, dodáno za šest týdnů, tři měsíce před termínem ve smlouvě... Přístup znojemského Peugeotu super, zajistili komplet všechny papíry (nabídli i pojištění, ale zajistili jsme si vlastní), zápis TZ, třetí značku na nosič kol.

Převzetí auta trvalo asi hodinku, jen nám nebyla dodána velká uživatelská  příručka, pouze link ke stažení a nějaký základní pár stránkový návod. To mi nevadí, příručku jsem si stáhl hned po objednání a studoval jsem a studoval. Při převzetí na tachometru 4 km, v nádrži asi pět litrů nafty. V interiéru není ten "kobereček" na palubce, ale nějaká imitace karbonu. Pneumatiky Michelin Primacy 4. Co mě překvapilo (navzdory tvrzení některých lidí na fórech), ve velkém TP zapsána kola 17, 18 i 19. 

Bez problémů se mi podařilo propojit Android Auto, Waze funguje perfektně. Zatím mi nejede MyPeugeot, nějak se nechce připojit, ale nebylo moc času na zkoušení. Nainstalován taky dash cam Niceboy Pilot XR, kabel šel krásně schovat do obložení stropu a bočního sloupku (jde v pohodě vycvaknout), potom pod kastlíkem u spolujezdce.

Zatím najeto 80 km, trošku chrastí něco od pravých zadních dveří, možná to dělá sluneční clona, musím zapátrat. Jinak s motorem spokojenost, jen dvojku musím řadit dřív než jsem byl u předchozího Mitsu ASX 1.6 benzín zvyklý.

Teď ještě zkusím nějak vyřešit možnost USB hubu, aby jel souběžně mobil s AA a USB flash disk s muzikou.

P5008.jpg

P5008_2.jpg

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Guest Petr 3008

Přeju hodně spokojenosti a bezproblémových km s bílým krasavcem. Ty zapsaná kola fakt závidím, já u 3008 ani omylem. Mají opravdu velmi rozdílné přístupy, možná jak se vyspí...😀úředník ve fr, vypisující dokumenty.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • O 1 měsíc později...
  • O 1 měsíc později...
  • O 2 týdny později...

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

    • Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
×
×
  • Vytvořit...