Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Křižovatka/y - jak pojedete


Péťa

Recommended Posts

První najede do toho bordelu modrý Peugeot (zákonem rychlejšího 😀), dá přednost cigošovi na kradeném kole, druhý rezavý sedan (asi Opel :D), třetí zelený Hypísácký VW ☮, čtvrtý cigoš na cizím kole a ten červený panďulák s pořadím může zamíchat pokud ho někdo pustí, srazí a nebo je majitel černého kola...😂🤣😂

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Červený auto má přednost před zeleným , ale oba musí pustit modrý auto na druhý křižovatce zprava , který by mělo na první křižovatce počkat , až projede cyklista . Protože cyklista a chodec mají rozum a chtějí se večer v klidu podívat na TV , nechají auta odjet a budou pokračovat , až budou křižovatky prázdný :D

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Za mě to jsou dvě křižovatky.

Takže vyjedou najednou zrzavej a modrej. Zrzavej, pokud bude hodně rychlej dá přednost modrému a  pak zmizí. Modrej dává přednost cyklistovi takže ještě nezmizí.

Pokud tam není přechod, tak po zrzavém odjede i zelený náklaďák, za ním vyrazí cyklista, pak konečně zmizí i modrej a nakonec si to štráduje přes silnici chodec.

Pokud tam je přechod, tak zelený náklaďák počká až se chodec přepotácí přes silnici a poté odejede (ale až za zrzavým - kdyby náhodou chodec nebyl chodec ale hezká baba a řidič se zahleděl). Pak jede cyklista a nakonec modrej konečně odjede.

PS: A teď si počkáme na výklad učitelky autoškoly 🙂 

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Takže za mě: První pojede černej cyklista... zaprvé cyklisti házej 💩 na předpisy a zadruhý je černej vy rasisti.... 😂😂😂 Rudý (červený) vzteklý chodec bude druhej (má přeci ABSOLUTNÍ přednost...) musím říct, že mi tam trochu chybí tramvaj co by oba ty jelimany sejmula, ale díky bohu tam máme aspoň zelenou krabici  PPL co jezdí kudlu a jen to drclo a houplo - jako dyš jedu na chodník - pumatika je cajk, takže hrčí dál a jen mávne rukou na toho zrzavýho (což je vlastně oranžová - no jo, to barevný spektrum chlapů... 🙇‍♀️) jakože: "dík/sorry sem velkej, jedu a ty si to vylož jak chceš... páč ale zrovna čučí do papírů, tak přehlídne i toho černocha a sejme ho taky... Černoch letí křižovatkou a páč nemůže brzdit, neboť kolo letí asi tak metr za ním, tak vletí přímo pod kola toho modrýho, kterej ví že má přednost zprava a doleva se zásadně a za žádnou cenu nekoukne... takže do něj nejdřív vletí černoch a následně PPL protože hned za křižovatkou měl další balík.... Ten oranžovej, na to celý jen nevěřícně kouká a dělá - ty vole, ty kravo, ty pí.., hustý a podobný jiný výrazy... a děsně ho s.re, že nemá kameru a ani to nestihnul natočit na mobil, aby měl senzaci číslo jedna na fejskůku... a páč zjistil, že už má vybitou baterku, tak se sebere, tak ňák prokličkuje mezi tím bordelem a odjede pryč, protože určitě děsně spěchá - ale večer v hospodě barvitě popíše jak všem poskytl první pomoc.... :)

Mě tam chybí údaj (přibližný) o vzdálenosti mezi oranžovým a modrým... to by dost pomohlo... :)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

No říkává se když chceš Pražáka na silnici dostat do ouzkejch tak mu vypni semafor když ho chceš k tomu nas.at tak vypni semafor a postav tam regulovčíka. Ale jestli chceš na silnici nas.at všechny tak je zkoušej prakticky z jízdy křižovatkou bez značek. 

Takže podle mě by to mělo bejt tak že červený auto vjede do prostoru za ním by měl zastavit ten dodávkář a společně dát přednost modrému modrej porjede červenej a zelenej se rozjíždí cyklista může taky  protože má všude volno a pěšák to risknul přeběhnout tomu modrýmu před čumákem.

V reálu by to bylo asi tak že ten modrej se má rád a když vidí že se na něj řítí dvě auta z levé strany tak raději počká aby nedostal ráno přímo na komoru ale ještě nevím že zezadu se na něj řítí dvanáctitunka s pískem a ten protože hledá v papírech kde bud ten písek skládat nečumí tak ho do té cesty těm dvěma stejně nahrne, ten červenej to tej dodávce sekne rovnou do cesty páč vole máš to velký a já se za tebou nepotáhnu ten dodávkář páč je ve stresu aby doručil včas ty balíky jak píše @Weri 605 tak to prosviští v protivce a když ho za tím bordelem bude náhodou stavět hlídka tak bude tvrdit že tím že najel do protivky odvracel nebezpečí kterému hrozilo od toho červeného. A ten šmatlal co jde pěšky protože je to důchodec a nemá v uších narvaný sluchátka a nečumí do patlafounu tak si počká až se všichni ztratí a on to pak vezme do toho Penny napříč přes tu dvojkřižovatku jo a cyklista ten se bude cítit ohrožen proto vyjede na chodník a bude pokračovat na chodníku ohrožujíce chodce ale on se při tom bude cítit bezpečně. 

A víte proč to tak je protože ten kdo to měl schválit si sice vyslechnul připomínky odborníků ale zjistil že osadit to smysluplně značkama je na vyhlášení výběrovýho řízení ale nikdo mu nechtěl nabídnout dost velkej úplatek aby si mohl pořídit vilu na pobřeží tak to nechal bez povšimnutí na další vládnoucí garnituru na radnici. 

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

No a v reálu si to viděl...? :) páč ta dýlka chodníku by lecos vysvětlila... kdyby byl dlouhej tak na 1 auto, řeknu, že je to jedna křižovatka... kdyby tak na 3 auta, řeknu, že sou to dvě.. 😂

ale i tak modrý, oranžový, chodec, zelený, cyklista, modrý.... :)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Podle šířek ulic odhaduji hrana jednoho čtverečku = 1 metr. Takže mezi osami ulic od jihu je vzdálenost cca 15 metrů což je pode normy pro místní komunikace dostatečné na posouzení jako dvě křižovatky (strana 25 http://lences.cz/domains/lences.cz/skola/subory/Skripta/CM01-Projektování pozemních komunikací/M07-Křižovatky úrovňové.pdf ).

Pokud to jsou silnice třetí třídy tak dopravní inženýr na PČR udělal chybu a vůbec tento stav neměl schválit a pokud to tak schválil tak je to třeba posuzovat jako jednu křižovatku (jsou od sebe do 250 metrů). 

Nicméně na mou popsaném pořadí se nic nemění, protože modrej nemá zprava nikoho a tedy na rozdíl od ostatních může vjet do křižovatky.

 

Upraveno uživatelem RichVa
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

    • Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
×
×
  • Vytvořit...