Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Traveller momentálně nelze koupit?


P607Olda

Recommended Posts

Oldo včera jsem " očuchával stránky " také ale vyskočilo mi tam jen že model byznys nebo jak tomu říkají je momentálně pro CZ nedostupný. A tenhle model to je taková ta nejvyšší z nejvyšších výbav jakože vzadu jednotlivé křesla otočné ke stolku aby to auto mohlo sloužit jako salonek apod.  Navíc klasický konfigurátor na tyhle auta nefungoval nikdy co si pamatuju. A tuším že ani zbylé dva klony nemají klasický konfigurátor tzn. OPEL a TOYOTA.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Co vím, tak je to kvůli emisním limitům pro celou automobilku. Asi se tahle auta s větším motorem prodávají moc dobře a v poměru s prodanými malými vozy jim to už neúnosně zvyšuje emise a tím i výši pokuty, kterou musí automobilky platit. Logicky pak asi preferují významnější trhy, než je ten náš 😞

Docela zajímavé čtení o těch pokutách je tady

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Já na dodání nejdelší verze čekal 11 měsíců. Objednával jsem v době, kdy dodání na český trh nebylo pozastaveno. Objednávku nezrušili a dodali teď v půlce února. Dozvěděl jsem se stejné vysvětlení jako uvádí Pijerek. Prý není problém s dodáním Toyoty.

Upraveno uživatelem ferrenc
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Ano je to kvuli emisím a nelze již nový objednat. Peugeot má velmi vysoké číslo gramů CO2 na km a tak ukončili 2.0 HDi ve všem.. 

Nehledě na to, že poruchovost, zvláště pak s el. dveřmi je enormní  :( 

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Hele to si dělaj srandu. A co bude místo toho?  Žebřiňák se stožárem a plachtama ? No to se nedivím že když se někde objeví v inzerci tak i dost jetej má pořád nesmyslnou cenovku. No nic asi budeme hledat u šikmookých příbuzných. Doufám že tam to nějakou dobu vydrží. 

Upraveno uživatelem Vena garážmistr
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

:xvulKdyž to tak čtu, tak si necháme naše Euro4 a Euro5, dokud za to nebude hrozit zastřelení na místě :nevim 
Edit: Dnes jsem testoval Hybridní Mondeo (benzín+CVT) a než jezdit něčím takovým, tak raději zůstanu doma, nebo pojedu vlakem. Emoce z řízení totálně 00nic :( 

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

MJSytic výš jak já svoji 807 mám velmi rád, i když to třeba tak nevypadá ale tak jako asi mi stejně nezbyde než to udělat tak jak píšeš.

 Ale právě kvůli tomu že se obávám toho co si tam v tý tramtárii vymyslí a co jim nakukaj takový smradi jako je Gréta jsem uvažoval o tom že bych teda nedržel 807 zuby nehty ale že bych pořídil Travellera a toho by stihl osud " věčného " vozu který by dostával takovou péči aby opravdu vydržel co to půjde a třeba by se mi s ním povedlo přečkat období těchto debilních nápadů a pak bych si na stará kolena mohl pořídit nějaké zase normální auto. A to co mě táhne k tak " velkému " autu je to že se za něj dá zapřáhnout dost těžkej přívěs dá se říct že v dost podobný váze jako se běžně tahá za teréňákama nebo velkýma picku pama . Ale to auto je na rozdíl od těch velkých teréňáků daleko použitelnější. 

Jo a když zmiňuješ ty emoce z řízení dnes jsem měl možnost se po dvoře svézt s tím zázračným parciálním trolejbusem a jediný co mě na tom bavilo že tam někdo přemýšlel a řidič má " boudu " jen pro sebe přes celou šířku vozu takže mu nikdo nemůže stát ve výhledu  nikdo na něj neprská a nechrchlá jako v SORkách ale to je tak všechno rozjezd když přišlápnu SORku tak se hne podobně jo trochu jinak to brzdí páč tam je ta rekuperace což připomíná retardér kterej je taky dobrej ale tu energii neumí zužitkovat. Ale to je tak všechno. 

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

    • Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
×
×
  • Vytvořit...