Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Kupa noveho 2008


Kostej86

Recommended Posts

před 26 minutami, Kostej86 napsal:

Neda sa inak nez suhlasit. Ale 10 percent je desat percent a lahsie sa urcite preda stara skodovka nez peugeot.

Já si myslím, že všechno má svého kupce. I ten starý Peugeot. Kdybych se rozhodoval, co koupit, tak na prvním místě bych měl, aby se mi to líbilo a vyhovovalo, potom finance. Protože když utratím ranec za něco, co se mi nakonec nelíbí a mám k tomu výhrady, tak budu akorát nakrknutý. Auto se kupuje rozumem, ale i srdcem. 

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

@Kostej86 Pro vysokého člověka je to omezení, ale pro cestující na zadních sedadlech zážitek - hlavně pro děti...😂 Musíš si do toho sednout a vyzkoušet.

A jak jsi přišel na to, že nedoporučuji? - Doporučuji všem - tento nový střešní modul je to nejlepší na trhu z toho co naše firma vyrábí... :super

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Měla jsem tu čest se svézt ve Škoda Kamiq cca 300 km.. A byl to litrový benzín a musím uznat jelo to fakt dobře.. Mile překvapilo.. 

Ale to je asi tak všechno.. Vzhled hnus.. Materiály hnus.. To se fakt s 2008 nedá srovnat.. Prostě 2008 je topovka.. Jak uvnitř tak zvenku.. Pouze můj názor.. 

Kostejc86: s výběrem auta ti nikdo nepomůže.. Co člověk to názor.. Pokud jsi Pežoťák, tak není co řešit... Peníze budou my nebudem.. Ale pokud chceš jen prostě auto za rozumnou cenu a značku neřešíš .. Tak asi jasná volba Hyundai + Dachna.... 

Ale jak říkám v tomhle ti nikdo nepomůže.. 

Upraveno uživatelem Verýsek
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Tak ten litr od škody má v té silnější verzi 85 kw/a nejakych tuším 200 nm oproti 96kw/230 nm u 2008 taky v silnější verzi takže rozdil celkem podstatný, v kopci to bude znát. Výbava bude u škody slabší a riziko ukradeni větší. O tom jak vypadá ani nemluvim... To už bych radši koupil Konu než karoq, dělají ji i s 130kw. Jel jsem s tim motorem v Tusonu a jede jako čert ale trošku papá. 

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Jo jo,filtr už by to mělo mít tak jako většina nových aut. Ale strach bych z toho neměl,u benzínů s tím velké problémy nebudou,podle výrobce je životnost minimálně 300 000 km. U nafty bych byl opatrný, tam je životnost nejasná a pokud je tam AD blue tak to může být drahý špás.....

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

    • Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
×
×
  • Vytvořit...