Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Systém Elpigaz


Recommended Posts

Ahoj. Najde se tu někdo se systémem Elpigaz? Mám tu tento systém na montáž do svého auta, problém je ovšem propojovací kabel mezi ŘJ LPG a přepínačem LPG/benzín. Nemám na něm konektor a netuším jak má být zapojený. Ve schématu k tomuto není žádné info, na netu také nemohu nic najít a objednat jako náhradní díl se dá pouze celá kabeláž. Nemáte někdo tento systém a mohli by jste mi vyfotit, jaká je barevná posloupnost? Díky :)
 

Bez názvu.png

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Díky za tip. Bohužel jsem tam nic nenalezl. Ale když jsi mě dovedl na poláky tak mi přišlo na mysl allegro.pl, sehnal jsem tam za pár korun jak tlačítko tak i kousek kabelu, takže jen nastavím :) Z fotky by sice zřejmě šlo poznat kde je co (červený vodič vím na 100%, černý a hnědý ne), ale radši jsem to objednal. Sice by se po nesprávném zapojení nic stát nemělo, ale kdo ví.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Úplně nevím o co ti jde, ale jestli o prodloužení, tak stačí bužírku rozizolovat (rozříznout) a měli by tam být 4 vodiče různých barev. Tak jsem to měl já. Jinak zkus hledat podle výrobce jednotky. Elpigaz totiž nevyrábý všechno, ale nakupuje od různých výrobců a poskládá z toho celý funkční celek. Takže jednotka je např. BRC, vstřiky Valtec atd.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Šlo mi o to, že sice mám kabel k tlačítku ale bez konektoru. Navíc na netu jsou schémata pouze se 4 vodiči (navíc každé jiné) a já mám 3 :) Takže jsem potřeboval zjistit, který vodič jde na který pin a který z ních zůstane neobsazen. Navíc to stálo jako celek pár kaček (tlačítko i kabel), takže proč to nevzít.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

@VojtouNerCZ Jednotka by měla být italská AEB MP32.

Zapojení rozluštíš z obrázku. Kvalita hrozná, ale jde to odvodit. Jinak bys musel kontaktovat výrobce- AEB.it. Ale myslím, že tohle bude stačit. Kdyžtak PDF je v příloze.

 

Bez názvu 2.png

Bez názvu.png

MP32-Presentation.pdf

Upraveno uživatelem inoxing
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

    • Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
×
×
  • Vytvořit...