Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Ahoj,

pripevnil jsem pod výdechy topení na obou sloupcích dvojité USB zásuvky a teď přemýšlím kam je připojím do elektroinstalace. Nechci je mít napevno k+ pólu baterie ale chtěl bych je mít zapnuté pouze pokud je zapnuté zapalování. 
Pokud dojde k aktivaci economy režimu, tak by se zásuvky měly vypnout také. Co jsem odpozoroval, tak osvětlení kastliku tyto podmínky splňuje.

prozatím jsem kabely zasuvek přivedl k BSI za kastlikem ale je tam tolik kabelu, ze bez popisu a schématu nemám šanci zjistit co a kam vede.

Resil někdo z vás něco podobného? Mate někdo schéma a popis svazku připojených k BSI?

Diky za radu

Peu 807 rok 2006, 2.0i EW10A 103kW s LPG Prins

Odesláno (upraveno)

přesně to mě napadlo - pokud už to dovedl tam, tak se mi jeví nejjednoduššeji to spojit se zásuvkou v přední konzoli, na zapalovač má jistých 10 A, osvětlení kdoví jak

Upraveno uživatelem Péťa
Necituj předchozí příspěvek
Odesláno

Je to určitě jedna z možnosti, kam zasuvky USB připojit. Každá z nich dává až 2A při 5V, tj. Celkem 40W. Odběr při 12V bude tedy cca 3,5A.

Vodice mám tedy u BSI, takže buď najdu zapalovac mezi dráty tady nebo ještě protáhnuté drát kousek dal ke středové konzoli.

Jak to bude, tak pošlu fotky.

Odesláno

Auto mám komplet složené a pojízdné.

Usb zasuvky jsem protáhnuté okolo původních svazku až ke středové konzole k zapalovaci.

8E4AA67C-D547-4594-8225-545B0AC23225.jpeg

15D0FE67-2AF8-44B0-97E4-45B76014EEDE.jpeg

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...