Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Katalyzator Pegueot 106


Sam51

Recommended Posts

Zdravim vsechny Pezotaky a prosim o radu. Mam Pegueot 106 - 33 kw,- 3 dverak. Na katalyzatoru me rezne obal-plech. Emise jsou pri kazde STK nizke ! Ale,v mistech kde je plech.obal katalyzatoru spojeny-vypada to na sletovani technickym stribrem,me katalyzator rezne,v rozich se plech odchlypava. Musim katalyzator vymenit cely,nebo muzu vrchni plechovy obal opravit vyrobou noveho obalu a jeho svarenim ? Par lidi me reklo,ze na vyfukovem potrubi nesmim nic sam opravovat. Je to me 1.auto. Prosim Vas o radu ! Dekuji Vam moc a at Vam to Jezdi !

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Lukasi,moc Ti Dekuji ! Unik tam Neni zadny a moc Ti diky,zes mi napsal o Dvojitem obalu ! Neco jsem o nem tusil,neco me znamy rikali,ale na tuty jse to nevedel ! Katalyzator tam je,Unik zadny neni ! O dvojitem obalu jsem na tuty nevedel ! Dekuju Ti ! Ale,stejne by me zajimalo,jestli v pripade nouze bych mohl plech navarit novy ! Dekuji Ti Lukasi moc ! !

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Ano, myslel jsem ten (většinou) děrovaný "šusplech" okolo vlastního obalu katalyzátoru.... Obyčejně první zkorodují sváry a začne to nepříjemně chrastit.... Vždycky vezmu flexu a tu zbytečnost hodím do šrotu....

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

 Uz jsem nasel celou soustavu. Bud se dava na Pegueot 106 o obsahu 1,nebo 1,1 litru,nebo Citron Saxo. Je to ten zplostely dil vlevo ! Napravo,tlumic vyfuku,tam me upadla trubka z vicka,to jsem cele opravil. Ted jde o ten zplostely katalyzator vlevo. Diky Vam moc !

SAVE_20200118_224040.jpg

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

A za co děkuješ? Já (a ostatní, kteří jsou v obraze) ví, která část na obrázku je katalyzátor.... A většina by to určitě řešila odstraněním toho zbytečného plechu.... Je to nejrychlejší a nejjednodušší řešení....

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

    • Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
×
×
  • Vytvořit...