Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

VAN 2 CAN převodník


VojtouNerCZ

Recommended Posts

Ahoj. Protože jsem se stále nesmířil s faktem, že na předfacu mám obyč displej typ B, který mě nehorázně vysírá a není žádná možnost nahrazení (nepočítám-li čínské rádia s vlastním displejem, kde zase nepůjde ovládání pod volantem), tak stále hledám nějakou alternativu. Narazil jsem právě na toto video-je tam vše, co je potřeba k postavení a oživení, stačí trochu hledat. Osobně to hodlám vyzkoušet a upravit k obrazu svému, a kdyby chtěl někdo taky experimentovat, tady máte odkaz :)

 

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Tak tohle je přesně co jsem potřeboval najít :) 

Řeším na VANu dvoudin a aby šel ovládat páčkou... tohle by to mělo vyřešit :) už jsem objednal věci na ali, zbývá akorát nechat udělat plošňák... ty budeš taky stavět, že bych rovnou nechal udělat více kusů?

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Jo, rád bych to taky postavil. Řeším teď s tím klukem možnost pouze CAN displeje a neorigo rádia, že by se předělal kód na arduino a například delším stiskem nějakého tlačítka na páčce nebo kombinací dvou by mě to preplo do "módu" kdy bych pak mohl páčkou defacto emulovat tlačítka na rádiu, aby se dalo pohybovat v celém prostředí nového displeje. Takže jo, můžeme se domluvit na více kusech :)

Upraveno uživatelem VojtouNerCZ
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Já se přiznám, že jsem se v arduino už sakra dlouho nevrtal xD Takže pokud to nerozchodím, zůstanu při kódu toho kluka a bude mi stačit základní info a přepínání pomocí páčky na volantu mezi těma kartama.  Víc defacto nepotřebuji, a budu mít hlavně radost z toho, že se zbavím toho pitomýho Béčkovýho paskvilu a bude mi to ukazovat klimu a hlášky inteligentnějším způsobem :D I když to bych zase nemohl nastavit čas atd, no, tak si budu muset pohrát.

Upraveno uživatelem VojtouNerCZ
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Já jsem se k tomu dostal náhodou.. kamarád má 307 VAN a koupil si 2 din co jde ovládat páčkou pod volantem, ale číňan zapomněl říct, že až CANové... takže zkusíme nainstalovat tenhle převodník a uvidíme :) 

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Inoxinf no desku na to aby arduino i prevodnik dal na jednu desticku

PS: tak sem ro lehve proletel s tim nahrazenim radia bude asi problem je tam jen knihovna ktera cte VAN udaje z tlacitek a prevadi je do CAN

Zadne nastavovani sem tam nedohledal ale zase sem mel na to jen chvilku nez sem musel do prace

Upraveno uživatelem Havlicek.Lukas
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

vyrábí se deska co je navržená autorem, kam se ESP32 i převodníky letují/zapojují ;) převodník CAN je sice hezké že existuje, ale né co by převedlo VAN do CAN.. nebo alespoň jsem to nenašel :) 

Uvidíme co mi dorazí tenhle týden.. a pak čekat na věci z číny

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Podle autora by to nějak jít mělo, uvidím. Budu se na to muset taky podívat, případně mu napsat. Nicméně kdyby to nešlo, tak by se mi tím otevřela stejně možnost koupit něco takovýho a vše by fungovalo tak jak má (takže páčka pod volantem i PP). I když mě číňan zuby nehty přesvědčuje, že to půjde i na VANu, čemuž moc nevěřím. 

Screenshot_20200108-064302.png

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

    • Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
×
×
  • Vytvořit...