Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Zapnutí stěračů


Recommended Posts

Ahoj,

poradíte, zda lze nastavit, aby se pohybem pravé páčky (za volantem) směrem dolů pouze 1x sepnuly stěrače? Vozidlo je z výroby (2016) vybaveno dešťovým senzorem a pohybem směrem dolů dojde k aktivaci automatického stírání (to mi nevyhovuje). Když dám páčku nahoru, tak se zapne pevný cyklovač.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

No já tedy z automatiky taky nejsem nadšen. Buď mi hobluje skoro suchý sklo jak o život nebo se rozmýšlí, jestli bude stírat. Prakticky vždy stírá jinak, než chci. Je fakt, že ošetřuji sklo nanokosmetikou a třeba při rychlosti nad 70km/h nemusím běžnou vodu stírat vůbec, o vše se postará proud vzduchu.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

... přesně tak,  u Peugeot 5008 MPV je ta automatika nanic, je zmatená a nepřesná.......... já to vyřešil tak ,že jsem u Peugeot servis poždal, aby v diagnostice vypnuly /deaktivovali ten senzor....... s tím že budu mít jen první a druho rychlost cyklovače......ALE........ budu mít to co chceš = zmáčknutí páčky stěrače dolů způsobí jedno setření stěrače....jako na staré Peugeot 307 .

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Automatika mi několik prvních kapech setře v pořádku, ale pak zbytečně zrychlí a dře skoro suché okno a to mi vadí. Sice se pak uklidní a stírá jak má, ale po chvíli opět spustí rychlostírání,i když není potřeba. Nepomohla ani výměna stěračů. Při dalším servisu se zkusím zeptat, zda by bylo možno páčku přenastavit 

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

No ono v první řadě při používání té automatiky je priorita perfektní čistota skla v místě toho senzoru. Čistotou myslím že nesmí být okno ošetřené tekutými  stěrači apod.  Pak to funguje obstojně, já osobně teda dvakrát až třikrát za rok raději aplikuji tekuté stěrače které jsou podle mě pohodlnější. 

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

    • Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
×
×
  • Vytvořit...