Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Závady, poruchy Peugeot Rifter


Lukypa

Recommended Posts

Já tedy nevím, ale tohle mě před 20ti lety dělalo u staré 405ky kde jsem měl průstřel krycího skla od kamínku a šla mě do lampy vlhkost ! Teď u moderních aut a nejmodernějšími technologiemi bych takovou závadu nečekal.....mám 6let starou 5008ku a lampy jsou absolutně suché ! Ta vlhkost z té lampy nemá jak utéct a půjde pryč parabola a budou oxidovat konektory !

Upraveno uživatelem petrkaspi
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • O 2 týdny později...

Tak servis mi nahrál nejnovější software a napsal že závada se neprojevila. Hlásil jsem krom závady asistenta ještě občasný restart do Francouzštiny. Auto už nehlásí poruchu, mám to zkoušet, sami zatím moc neví, pravé zrcátko s kontrolou mrtvého úhlu si nevšimne ani kamionu, levé je ok. Čidla přední i zadní ok, boční hlásí předmět i když je volný prostor kolem auta. 

Upraveno uživatelem Lukypa
Pravopis
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • O 1 měsíc později...

no, trochu to přebrousí a přejedou opravnou tužkou :myslim

horší je, že se to vůbec objevilo, dobře si to místo odfoť, protože na dva měsíce starém autě je to HRUZA, že by to tak vyjelo z továrny je neskutečné, napiš potom, jak jsi dopadl, díky :)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Vložím téma sem, i když nevím zda se jedná o závadu.. Čas od času ale třeba každou 2.-3. jízdu na mě auto pípne, podle mě bezdůvodně. Úplně náhodou jsem si všimnul, že při tom blikne krátce kontrolka "VAROVÁNÍ PŘED NEÚMYSLNÝM OPUŠTĚNÍM JÍZDNÍHO PRUHU". Je to tak na půl vteřiny ani ne, a když třeba periferně nesledujete palubovku tak nemáte šanci si toho všimnout. Dělá vám to taky? Ani žádný hlášení se neobjeví, nic.

Dík, s autem jsem vcelku spokojen, ale ta elektronika mě tedy dost vytáčí...

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • O 4 týdny později...
  • O 1 měsíc později...

GT Line 196KW EAT8 - 360km: Po dvoch tyzdnoch sa mi stalo toto:

  • Sobota vecer: parkujem doma.
  • Nedela rano: odomykanie bezklucovo nefunguje, otvaranie cez dialkove OK, pokusam sa nastartovat - vsetky kontrolky nahodne svietia a nic - setriaci rezim. Volam Peugeot assistance, odporucanie pockat do pondelka (kvoli servisu)
  • Pondelok rano: Nejde odomknut ani dialkovym, islo klucom (retro), pri pokuse o startovanie auto nerobi nic, ani kontrolky. Volam Peugeot assistance, za 30 min prisli, pokus o start cez ext bateriu a tiez nic. Po pripojeni na startovacie kable s druhym nastartovanym autom cca po 5min Rifter ozil, po cca dalsich 5min zacalo ist aj bezklucove otvaranie . Vsimol som si, ze zacala svietit kontrolka, ze zadne dvere nie su zatvorene, ale pritom bolo auto predtym zamknute. Odniesol som do servisu.
  • Utorok rano: V servise vsetko OK
  • Streda rano: Nepodarilo sa nic zistit. Bateria OK, odber ziadny. Evidentne sa nejako vybila bateria. Technik spominal, ze sa im uz cosi stalo, ale uz sa to neopakovalo. Ak sa to stane znova, tak budu dotazovat Francuzov, Auto uz mam doma, zatial ide.

Stalo sa niekomu nieco podobne?

 

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   1 registrovaný uživatel

×
×
  • Vytvořit...